HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοια ΑραδίππουΟμόνοια Αραδίππου: Καιρός για νίκη...

Ομόνοια Αραδίππου: Καιρός για νίκη…

Η Ομόνοια Αραδίππου έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και έδειξε θετικά στοιχεία, παρότι πήρε μόνο ένα βαθμό. Κυρίως στα παιχνίδια με την Ανόρθωση και την ΑΕΛ το συγκρότημα του Ούγκο Μαρτίνς παρουσιάστηκε ανταγωνιστικό, όμως η εικόνα χάλασε στον αγώνα με τον Άρη, όπου δέχθηκε βαριά ήττα παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε.

Σήμερα τα «περιστέρια» έχουν αποστολή με μικρότερο βαθμό δυσκολίας, αλλά και σημαντική για τη μετέπειτα πορεία τους, καθώς αντιμετωπίζουν την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου». Πρόκειται για αναμέτρηση με μία αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους και συνεπώς οι βαθμοί ίσως μετρήσουν διπλά στο φινάλε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει το πλάνο που θα παρατάξει για να χτυπήσει το τρίποντο, έχοντας μελετήσει την παραλιμνίτικη ομάδα. Παράλληλα, δούλεψε με τους παίκτες του την περασμένη βδομάδα για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της ομάδας του. Το γεγονός ότι παραμένει «άσφαιρη» στις τρεις πρώτες αγωνιστικές καταδεικνύει μια αδυναμία που πρέπει να διορθωθεί άμεσα, αφού χωρίς γκολ δεν έρχονται οι νίκες…


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης