HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤρίτη σερί νίκη με τριάρα για τον ΑΠΟΕΛ

Τρίτη σερί νίκη με τριάρα για τον ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 3-1 της Νέας Σαλαμίνας στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι Μαρκίνιος, Ελ Αραμπί και Πίζι.

Στο πρώτο μέρος,  οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν στο 13′ αλλά ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR. Ο Ασεβέδο έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα χτύπησε στον Ντουρμισάι και κατέληξε στα δίχτυα. Στην επόμενη φάση στο 17′ σκόραρε ο ΑΠΟΕΛ με ωραίο σουτ του Μαρκίνιος πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, ελευθερώθηκε και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Άντος.

Στη συνέχεια απείλησαν οι γαλαζοκίτρινοι με σουτ του Αμπάνια αλλά πέρασε έξω. Στο 27’ έγινε το 2-0 για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ελ Αραμπί έσκαψε την μπάλα πάνω από τον Άντος, μετά από ασίστ του Αμπάνια για το 2-0. Στο 35′ ένα σουτ του Δώνη πέρασε έξω. Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου η ωραία κίνηση και σουτ του Πίζι, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Σεργίου και ο Άντος απέκρουσε δύσκολα ενώ η μπάλα χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι πριν φύγει σε κόρνερ.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη στο 62′ με γκολ του Πίζι σκόραρε έπειτα από λάθος του Άντος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα σημάδεψε τον Ντράζιτς στο κεφάλι, η μπάλα πήγε στον Πίζι ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Ντράζιτς αλλά στον έλεγχο από το VAR φάνηκε ότι η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Σέρβου επιθετικού προτού καταλήξει στον Πορτογάλο. Στο 75′ μείωσε η Σαλαμίνα με κεφαλιά του Ντουρμισάι έπειτα από μπαλιά του Λέτσιακς. Στο 80′ είχε δοκάρι η Σαλαμίνα με κεφαλιά του Ντουρμισάι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Πέτροβιτς (76′ Λαίφης), Ντβάλι, Κιντιγιά (71′ Πολυκάρπου), Τσεπάκ, Αμπάνια, Κοσταντίνοφ, Πίζι (63′ Μπα), Δώνης, Μαρκίνιος (46′ Κόρμπου), Ελ Αραμπί (46′ Ντράζιτς).
Στον πάγκο: Περέιρα, Σιπριάνο, Τεχέρα, Μπα, Σατσιάς, Ντράζιτς, Καττιρτζής, Κόρμπου, Λαϊφης, Πολυκάρπου, Σαρφό, Ντογκαλά

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Άντος, Σεργίου, Τόμοβιτς, Μιχαήλ (73′ Λέζιακς), Ασεβέδο, Νάρσινγκ, Ντουρμισάι, Φερνάντες (73′ Μπαχάσα), Γκμπέλε (73′ Βέλλιος), Μπεχαράνο (61′ Κατσιάρης), Καρλίτος  (54′ Μιγκελίτο)
Στον πάγκο: Καλανίδης, Μιγκελίτο, Βέλλιος, Σπυριδάκης, Φράγκος, Προκοπίου, Λέζιακς, Μπαχάσα, Βίκτωρος, Κουμπαρή, Κατσιάρης.

Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ιακώβου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής:  Τεχράνυ Ανδρέας
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Αλλαγιώτου Ιωάννα
Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης