HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΧορταστική ισοπαλία στην «Αρένα»

Χορταστική ισοπαλία στην «Αρένα»

ΑΕΚ και Εθνικός συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 2-2  για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι Γκάμα 55′, Αϊτορ 63′ και για τους φιλοξενούμενους οι Γκονζάλες 22′, Λίπσκι 72′.

Στο πρώτο 45λεπτο ο Εθνικός είχε την ουσία και παρά την προσπάθεια της ΑΕΚ να επιβληθεί μέσω της κυκλοφορίας της μπάλας, η ομάδα της Άχνας πήρε προβάδισμα στο σκορ κι έκλεισε το α’ ημίχρονο με το 0-1. Στο 22′ ο Ιωάννου γύρισε στον Μπονέτο που έστειλε την μπάλα στον Γκονζάλες ο οποίος έκανε το 0-1 με ψαλιδάκι με το δεξί.

Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση στα καρέ του Φλόρες με την προσπάθεια των κιτρινοπράσινων να καρποφορεί.  Στο 55′ ο Λέδες πάσαρε στον Γκάμα ο οποίος… χόρεψε την άμυνα του Εθνικού και με δεξί σουτ έκανε το 1-1, ενώ στο 63’ο Λέδες εκτέλεσε το φάουλ και ο Αϊτόρ με κεφαλιά έκανε το 2-1! Στο 72′ ο Μπονέτο έκανε την σέντρα και ο Λίπσκι με καρφωτή κεφαλιά έκανε διαμόρφωσε το τελικό 2-2!

ΑΕΚ (Μπεργκ): Αθανασιάδης, Μιραμόν (46′ Γκάμα), Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Εκπολό, Λέδες, Πονς, Φαράζ, Αϊτόρ, Καμπρέρα (70′ Αντζιέλσκι), Σολ (46′ Ναλί).
Στον πάγκο: Αλομέροβιτς, Παρασκευά, Σουάρεθ, Ροντέν, Τσακόν, Δημητρίου, Ενρίκες, Γκονζάλες, Ευριπίδου.  

Eθνικός (Μπαντία): Φλόρες, Ντε Ιριόντο, Λίπσκι, Μπονέτο, Παναγιώτου, Γκονζάλες (52′ Μπρένο), Ιωάννου (69′ Σόμπιεχ), Στυλιανού (52′ Λομοτέι), Μπάχανακ, Αντερέγκεν, Οφόρι (85′ Πεχλιβάνης).
Στον πάγκο: Μπογκατίνοφ, Ντουπόφ, Ερνάντες, Μιλιντσεάνου, Βενιζέλου, Αγγελόπουλος, Μπάρετ. 

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Π. Γιώργος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος
4ος Διαιτητής:  Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Σταύρου Ζωή
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης