HomeSliderΟι δηλώσεις των Κόλμαν και Καρσέδο

Οι δηλώσεις των Κόλμαν και Καρσέδο

Δείτε όσα δήλωσαν οι προπονητές των ΑΕΚ και Εθνικού μετά το τέλος της ανάμετρησης.

Αναλυτικά:

Κόλμαν: «Τι μπορώ να πω; Είμαι πολύ απογοητευμένος για τον τρόπο που χάσαμε. Ήταν ένα ματς που στα τελευταία 15 λεπτά το κερδίζαμε. Αρχίσαμε καλά, όμως απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα. Σημαντικό που εδώ και 3 εβδομάδες δεν είχαμε ματς, αυτός μας επηρέασε και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Χάσαμε από μία πολύ δυνατή ομάδα που έχει 13 επίσημα παιχνίδια. Στο τέλος μπορώ να πω ότι μείναμε από ενέργεια και δυνάμεις, για 80 λεπτά ήμασταν στο ματς. Όταν αντιμετωπίζεις τέτοια ποιοτική ομάδα πρέπει να είσαι σε όλους τους τομείς έτοιμος. Ήθελα να δω πως θα παίζαμε με τέτοια δυνατή αντίπαλο. Για 80 λεπτά οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, όμως δεν είχαν στο τέλος την απαιτούμενη συγκέντρωση. Θέλαμε να δώσουμε νίκη στον κόσμο μας, πλέον κοιτάμε τη συνέχεια».

Καρσέδο: «Είναι μία πολύ σπουδαία και δύσκολη νίκη για μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι ποτέ δεν τα παρατήσαμε και στο φινάλε πήραμε εμείς τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζαμε τι θ’ αντιμετωπίζαμε, επαναλαμβάνω είναι μεγάλη νίκη για μας. Καλή νίκη για μας, για τον κόσμο μας ενόψει και του αγώνα της Τετάρτης. Θα μας δώσει την ώθηση, θα κρατήσουμε την αυτοπεποίθηση μας και θα συνεχίσουμε δυναμικά. Ευχαριστούμε αυτούς που ήρθαν εδώ για το sold out, νιώσαμε τη στήριξη τους. Μαζί τους θα συνεχίσουμε για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Για την κορυφή: «Γνωρίζαμε πόσο σημαντικό ήταν το ματς σήμερα μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, όμως είναι πολύ νωρίς, δεν θέλω να πω κάτι σε αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένα».

Για τον Ζάζα και την επιλογή του να μείνει στον πάγκο: «Έχουμε μεγάλο ρόστερ με πολύ καλούς παίκτες. Άξιζαν οι αλλαγές, όλοι θα χρειαστούν και πρέπει να έχουν ρυθμό. Οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή έφεραν τη νίκη, ήταν όμως συλλογική η προσπάθεια. Όλοι πρέπει ν’ αγωνίζονται, ν’ αξιοποιούμε το ρόστερ».

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης