HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΗ Ομόνοια περιμένει την απάντηση του Γιόβετιτς

Η Ομόνοια περιμένει την απάντηση του Γιόβετιτς

Η Ομόνοια συνεχίζει την προσπάθειά της για την απόκτηση επιθετικού, αφού έχει το δικαίωμα να εγγράψει στη δύναμή της άνεργο ποδοσφαιριστή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Η ιστοσελίδα «match.cy» αποκάλυψε ότι η Διοίκηση του «τριφυλλιού» υπέβαλε ελκυστική πρόταση στον Μαυροβούνιο Στέφαν Γιόβετιτς και περιμένει την απάντησή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο παίκτης και η οικογένεια του προτιμούν την επιλογή ομάδας από την Ευρώπη, σημειώνεται, λόγω του ότι υπήρξαν πληροφορίες ότι είχε δεχθεί πρόταση από τη Βραζιλία και συγκεκριμένα από τη Φλαμένγκο.

«Ο Γιόβετις είναι χωρίς ομάδα αυτή τη στιγμή και έχοντας την πολύ καλή πρόταση από πλευράς της Ομόνοιας την εξετάζει σοβαρά και δεν αποκλείεται να την αποδεχτεί μάλιστα.

Να σημειώσουμε ότι ο Στέφαν Γιόβετιτς τον Νοέμβριο θα κλείσει τα 35 χρόνια ζωής, ενώ από πλευράς φυσικής κατάστασης φαίνεται να είναι έτοιμος, αφού όπως μάθαμε δεν σταμάτησε να προπονείται και μάλιστα συμμετείχε στις προπονήσεις της Μπουντούσνοστ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιόβετιτς είχε αγωνιστεί στα δύο πρόσφατα παιχνίδια της Εθνικής Μαυροβουνίου με Ισλανδία και Ουαλία, κάτι που επιβεβαιώνει και την αγωνιστική του ετοιμότητα», προσθέτει το σχετικό δημοσίευμα. Πρόσθετα, ΜΜΕ στο Ισραήλ αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής απέρριψε πρόταση της Μακάμπι Χάιφα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης