HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΞανά σε έξοδο κινδύνου η Νέα Σαλαμίνα

Ξανά σε έξοδο κινδύνου η Νέα Σαλαμίνα

Τα δύσκολα συνεχίζονται για τη Νέα Σαλαμίνα, αφού εκστρατεύει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ. Πάντως, η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να διεκδικεί κέρδος σε κάθε αγώνα προκειμένου να έχει όσο το δυνατόν πιο καλή πορεία. Ο σημερινός δεν αποτελεί εξαίρεση, όμως για να γίνει η επιθυμία πράξη θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς.

Στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την Πάφος FC η αμυντική λειτουργία αποδείχθηκε η «αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας, με την υποσημείωση ότι δέχθηκε 9 τέρματα σε τρεις αγώνες και έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου, για να κοιτάξει στα μάτια έναν αντίπαλο που παρουσιάζεται ανεβασμένος και αποτελεσματικός είναι απαραίτητη προϋπόθεση να τον περιορίσει.

Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στις τελευταίες προπονήσεις σε συγκεκριμένους τομείς προκειμένου να βελτιώσει γενικώς την εικόνα της ομάδας, αφού η συνέχεια περιλαμβάνει δύσκολα παιχνίδια.

Προέχει, φυσικά, το σημερινό με τον Κύπριο τεχνικό να καλείται να βρει λύσεις και στις απουσίες βασικών μονάδων. Σημειώνουμε ενδεικτικά ότι εκτός πλάνου είναι οι Λέουκο, Ντιακιτέ, δύο αμυντικοί ποδοσφαιριστές. Πρόσθετα, οι Μελίσσας, Καρλίτος και Σεργίου ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμό, όμως εκφράζεται αισιοδοξία πως θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή του Νάρσινγκ.

Το στοίχημα για τον κ. Χριστοδούλου είναι να καλύψει τα κενά στα μετόπισθεν προκειμένου η ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης