HomeΟΜΑΔΕΣΕΝΠΑναγκαία η μεταμόρφωση...

Αναγκαία η μεταμόρφωση…

Ο Όρι Γκούτμαν ετοιμάζει διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στον αυριανό αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου.Στόχος της ομάδας είναι να αξιοποιήσει την έδρα της και να προσθέσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή της.

Για να τον υλοποιήσει, όμως, θα πρέπει να παρουσιαστεί μεταμορφωμένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αφού έδειξε πολλές αδυναμίες. Παράλληλα, είναι αναγκαίο να επιβάλει αγωνιστική πειθαρχία, αφού στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ κάποιοι παίκτες δέχθηκαν αχρείαστες κάρτες, με αποκορύφωμα την αδικαιολόγητη αποβολή του Χαραλάμπους.

Βάσει των δεδομένων, ο Ισραηλινός τεχνικός καλείται να βρει λύσεις ούτως ώστε η Ένωση να χτυπήσει με αξιώσεις το τρίποντο.

Οι επιστροφές αναμένεται να φέρουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα των «βυσσινί», με τρεις παίκτες να διεκδικούν φανέλα βασικού. Πρόκειται για τον Μιλίσεβιτς στο κέντρο της άμυνας, τον Ελίσια Σαμ στη μεσαία γραμμή και τον Κράιντς στην κορυφή της επίθεσης. Διαθέσιμος είναι και ο Πολωνός επιθετικός Πιότρ Γιατσούκοβιτς.

Νίκος Μουλαζίμης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης