HomeΟΜΑΔΕΣΕθνικόςΜε απαιτήσεις στην «Αρένα» ο Εθνικός

Με απαιτήσεις στην «Αρένα» ο Εθνικός

Ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με «συνταγή» και στόχο να φύγει από την «Αρένα» με βαθμολογικό κέρδος. Ο Νταβίντ Μπαντία θα ακολουθήσει την ίδια τακτική που οδήγησε την ομάδα σε «διπλό» στο ΓΣΠ στην προσπάθεια να ανατρέψει τα προγνωστικά σε άλλο ένα παιχνίδι. Το γεγονός ότι η ομάδα της Άνας είναι θεωρητικά το αουτσάιντερ της αναμέτρησης θεωρείται θετικό, αφού αποβάλλει το άγχος από τους ποδοσφαιριστές.

Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει ότι ο Εθνικός θα πάει για… περίπατο στη Λάρνακα. Τουναντίον, έχει βαθμολογικά και ψυχολογικά κίνητρα να χτυπήσει το παιχνίδι λόγω της αντιπάλου. Υπενθυμίζουμε ότι στην περσινή σεζόν απέσπασε ισοπαλία (5-5) από την ΑΕΚ μέσα στην έδρα της.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές, ούτως ώστε να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας, αφού η εντός έδρας ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα ήταν απόρροια των κενών και των ατομικών λαθών.

Λομότι και Μπάρετ τέθηκαν στη διάθεση του κ. Μπαντία και διεκδικούν θέση στο κέντρο της άμυνας, όπως και ο Μπογκαντίνοφ. Με τους Χριστοφή, Τέτουρ εκτός πλάνου (τραυματίες) το πιθανότερο σενάριο για την ενδεκάδα του Εθνικού φέρει ως υποψηφίους τους Μπογκαντίνοφ, Φλόρες, Ιωάννου, Οφόρι, Μπάρετ, Παναγιώτου, Μπαχανάκ, Ιριόντο, Λίπσκι, Μπονέτο, Μπρένο, Αντερέγκεν.

Νίκος Μουλαζίμης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης