HomeΟΜΑΔΕΣΕθνικόςΜε επιθετικό στιλ

Με επιθετικό στιλ

Ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με την ίδια επιθετική φιλοσοφία που έδειξε στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και αποδείχθηκε επιτυχημένη, αφού συνοδεύτηκε από σπουδαίο «διπλό». Ο Νταβίντ Μπαντία θα ακολουθήσει παρόμοια τακτική στην «Αρένα», προκειμένου να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο την επιθετική ισχύ της ομάδας του σε ένα παιχνίδι με παρόμοιο χαρακτήρα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, λοιπόν, η επιθετική τριπλέτα που θα επιλέξει ο κ. Μπαντία στο αυριανό παιχνίδι θα είναι η ίδια. Ο Νικολάς Αντερέγκεν θα αγωνιστεί στην κορυφή της γραμμής κρούσης και οι Χουάν Μπονέτο, Μπρένο Αλμέιδα στις πτέρυγες. Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία μέχρι τώρα και δικαιολογημένα οι Αχνιώτες ποντάρουν στην ποιότητά τους. Σημειώνουμε ενδεικτικά ότι ο Αντερέγκεν μετρά ήδη 3 γκολ, ο Μπονέτο 1, ενώ ο Μπρένο έχει τρεις ασίστ.

Εκτός πλάνων του Μπαντία και για το αυριανό παιχνίδι είναι οι Χριστοφή και Τέτουρ. Θέση στο κέντρο της άμυνας διεκδικούν οι Εμάνουελ Λομότι και Γιόχαν Μπάρετ, οι οποίοι ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους.

Νίκος Μουλαζίμης

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Ιδού οι ορισμοί

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε τους διαιτητές των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan που θα διεξαχθούν το τριήμερο 2-23 Σεπτεμβρίου ως εξής:

Σήμερα (19:00)

Άρης – Απόλλων: Κυριάκος Αθανασίου (Ανδρέας Π. Ανδρέου, Γιώργος Κοντεμενιώτης), VAR: Δημήτρης Σολωμού, AVAR: Αδάμος Βασιλείου.

Ανόρθωση – Ομόνοια: Μενέλαος Αντωνίου, (Μάριος Δημητριάδης, Ανδρέας Τουμάζου), VAR: Χρυσοβαλάντης Θεουλή, AVAR: Παύλος Γεωργίου.

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου (19:00)

ΑΕΚ – Εθνικός Άχνας: Κωνσταντίνος Φωτίου (Γιώργος Π. Χαραλάμπους, Μάριος Στυλιανού), VAR: Δημήτρης Σολωμού, AVAR: Ζωή Σταύρου.

ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα: Μάριος Αντωνίου (Νίκος Εγγλέζου, Χαράλαμπος Ιακώβου), VAR: Χρυσοβαλάντης Θεουλή AVAR: Ιωάννα Αλλαγιώτου.

ΑΕΛ – Πάφος FC: Μάριος Χριστοφόρου (Όμηρος Τζιωρτζής, Ευαγόρας Ευαγόρου), VAR: Κυριάκος Αθανασίου, AVAR: Γιώργος Σάββα.

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου (19:00)

Ε.Ν. Παραλιμνίου – Ομόνοια Αραδίππου: Ιωάννης Χριστοδούλου (Πέτρος Πέτρου, Γιώργος Α. Χαραλάμπους), VAR: Ανδρέας Τεχράνι, AVAR: Ροβέρτος Κώστα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης