HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Να συνεχίσει την ανοδική του πορεία

ΑΠΟΕΛ: Να συνεχίσει την ανοδική του πορεία

Το ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα.

Το ΑΠΟΕΛ έχοντας πλέον πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες, έχει μπει στον σωστό δρόμο, με την ψυχολογία να βρίσκεται στα καλύτερά της. Δεν είναι μόνο οι νίκες που έχουν αλλάξει το κλίμα στην ομάδα, αλλά και οι εμφανίσεις. Παιχνίδι με παιχνίδι η αγωνιστική βελτίωση είναι εμφανής και όλοι ευελπιστούν ότι αυτό θα συνεχιστεί και στους επόμενους αγώνες. Το ΑΠΟΕΛ αύριο δεν αναμένεται να έχει εύκολη αποστολή, ωστόσο φέρει τον τίτλο του φαβορί. Όλα φυσικά θα κριθούν εντός γηπέδου.

Το ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί έχοντας βγάλει αντίδραση να έχει πισωγύρισμα τη δεδομένη στιγμή. Μάλιστα, έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει πλήρως το βατό πρόγραμμά του και να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω από αυτό, αφού έχουν μεταξύ τους παιχνίδια.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει κατά πόσον οι Μπα, Χριστοδούλου και Σούσιτς θα βρίσκονται στην αποστολή. Οι τρεις έχουν ανεβάσει στροφές, ωστόσο στη σημερινή απογευματινή προπόνηση θα ληφθεί η τελική απόφαση. Δεδομένα, εκτός θα είναι ο Μάγιερ που θα κάνει αγώνα δρόμου να φτάσει το επόμενο παιχνίδι. Επιστρέφει ο Πίτσι.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης