HomeΟΜΑΔΕΣΕΝΠΆλλαξέ το, κύριε Γκούτμαν

Άλλαξέ το, κύριε Γκούτμαν

Ο Όρι Γκούτμαν είναι αποδέκτης πολλών μηνυμάτων από κάθε κατεύθυνση τις τελευταίες μέρες. Και τα μηνύματα προς τον προπονητή της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου είναι ξεκάθαρα: Ο Ισραηλινός τεχνικός καλείται να αλλάξει άμεσα την εικόνα της ομάδας, προκειμένου να παρουσιαστεί βελτιωμένη για να πάρει το τρίποντο στον αγώνα της Δευτέρας με την Ομόνοια Αραδίππου στο «Τάσος Μάρκου».

Κατά γενική ομολογία οι «βυσσινί» με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα δεν μπορούν να έχουν ιδιαίτερες βλέψεις. Συνεπώς, ο κ. Γκούτμαν καλείται να βρει άμεσα λύσεις ούτως ώστε να περιορίσει τις αδυναμίες της ομάδας για να χτυπήσει με αξιώσεις το παιχνίδι.

Ο προπονητής της παραλιμνίτικης ομάδας έπεσε με τα… μούτρα στη δουλειά για να διορθώσει τα κακώς έχοντα, έχοντας επίγνωση της σημασίας του αγώνα, που είναι ουσιαστικά 6 βαθμών.

Το θετικό στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι θα έχει αυξημένες επιλογές, αφού οι Κράιντς, Μιλίσεβιτς, Σαμ και Γιατσούκοβιτς επανέρχονται και διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Υπολογίζεται, επίσης, ο Χαραλάμπους, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Νίκος Μουλαζίμης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης