HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑρχή με μάχη για την παραμονή

Αρχή με μάχη για την παραμονή

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Με μία σημαντική αναμέτρηση για τη μάχη της παραμονής ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan, καθώς η Καρμιώτισσα αντιμετωπίζει την Ομόνοια 29ης Μαΐου.

Η Καρμιώτισσα είχε δύσκολο πρόγραμμα στην εκκίνηση και η 1 νίκη στις 3 αγωνιστικές κρίνεται ως θετική αρχή, δεδομένου ότι οι ήττες προήλθαν από Άρη και ΑΠΟΕΛ, βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Ομόνοια 29ης Μαΐου τα έχει βρει σκούρα στην ιστορική, πρώτη σεζόν της στα σαλόνια και έχει γνωρίσει τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, έχοντας χάσει από ΑΕΛ, Άρη και Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο αντιπάλων ότι έχουν δώσει τα 2 από τα 3 παιχνίδια τους εντός έδρας.

Τι θα δούμε σήμερα; Η νίκη της Καρμιώτισσας έχει απόδοση 2.07, η ισοπαλία δίνει 3.40 και η νίκη της Ομόνοιας 29ης Μαΐου δίνει 3.45 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Δύο over 2.5 γκολ και NG στα 3 πρώτα ματς για την Καρμιώτισσα, NG και under 1.5 γκολ τα 2 από τα 3 ματς της Ομόνοιας 29ης Μαΐου. Σήμερα το over 2.5 δίνει 1.93 και το over 3.5 γκολ είναι στο 3.20, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 1.82. Στο 1.75 το GG, στο 1.98 το NG.

Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου Αποδόσεις (stoiximan.com.cy)

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης