HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΜατσάρες σε «Παπαδόπουλος» και «Αλφαμέγα»

Ματσάρες σε «Παπαδόπουλος» και «Αλφαμέγα»

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της in2bet | 18+ | Παιχνίδι είναι, βάλε όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η in2bet κατέχει άδεια Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.

Με δυο μεγάλα παιχνίδια συνεχίζεται η δράση στην 4η αγωνιστική του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Στη Λάρνακα η πληγωμένη Ανόρθωση υποδέχεται (19:00) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την αλάνθαστη Ομόνοια σε ένα ντέρμπι που πάντα μαγνητίζει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Μπορεί η Κυρία να μην διανύει την καλύτερη περίοδο σε όλα τα επίπεδα όμως πάντοτε είναι μια υπολογίσιμη δύναμη. Το κακό ξεκίνημα με 1 βαθμό σε 3 παιχνίδια δεν ικανοποιεί κανένα και ο Γιάννης Οκκάς με τους παίκτες του ψάχνουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να σπάσουν το ρόδι.

Από την άλλη η Ομόνοια ταξιδεύει στη Λάρνακα με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ και το 3 στα 3. Οι πράσινοι της Λευκωσίας θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους όμως  ξέρουν πως κάθε έξοδος στο «Παπαδόπουλος» είναι δύσκολη.

Την ίδια ώρα στη Λεμεσό θα έχουμε τη μεγάλη μάχη των Θεών αφού στις 19:00 ο Άρης θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία συγκατοικεί στην κορυφή με την Ομόνοια και κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Στόχος του Σπιλέφσκι και των παικτών του είναι να συνεχίσουν αλάνθαστοι παρά το υψηλό εμπόδιο του Απόλλωνα.

Στην αντίπερα όχθη οι κυανόλευκοι του Γκούλα μετά την περιπετειώδη αναβολή του ντέρμπι με την ΑΕΛ θέλουν να επιστρέψουν στη δράση με νίκη. Το δύσκολο πρόγραμμα του Απόλλων συνεχίζεται με ακόμη ένα ντέρμπι και μοναδικός στόχος είναι το τρίποντο απέναντι στον Άρη.

Με αμέτρητες επιλογές αγορών, κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλα bonus*, η in2bet σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα με το Bet Builder, αλλά και να συμμετέχεις στα in2Missions για να κερδίσεις δωρεάν στοίχημα αξίας 15 ευρώ στο τέλος κάθε αγωνιστικής! Προηγήσου με 2 γκολ και πήγαινε κατευθείαν ταμείο πριν τελειώσει ο αγώνας!

Μπες στο in2bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις: https://in2bet.com.cy/bonus

Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης