HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΤο ΑΠΟΕΛ ολοένα ανεβάζει στροφές

Το ΑΠΟΕΛ ολοένα ανεβάζει στροφές

Μετά την ήττα από τον Εθνικό, το ΑΠΟΕΛ επιζητούσε την άμεση αντίδραση για να μείνει ανεπηρέαστο από την ήττα στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Ακολούθησε η καλή εμφάνιση και η νίκη στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα εκτός έδρας. Ήταν ένας αγώνας όπου οι «γαλαζοκίτρινοι» παρουσιάστηκαν με αρκετές απουσίες και η συνολική εμφάνιση ικανοποίησε τον κόσμο.

Ακολούθησε ο εξ αναβολής αγώνας της πρεμιέρας με αντίπαλο την Ένωση στο Παραλίμνι και η εμφάνιση της ομάδας ήταν ακόμα καλύτερη. Ο Ζοσέ Ντομίνγκες είδε τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν αρκετούς όμορφους συνδυασμούς και να σκοράρουν με ακόμη περισσότερη ευκολία. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι η υπόθεση νίκη ξεκαθάρισε από το πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα την ερχόμενη Κυριακή. Ξεκάθαρος στόχος για το ΑΠΟΕΛ είναι η νίκη και η διατήρηση του πολύ καλού κλίματος που υπάρχει στα αποδυτήρια. Με δεδομένο ότι στο μοναδικό παιχνίδι που έδωσε εντός έδρας η ομάδα ο κόσμος έφυγε απογοητευμένος, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία θα επιδιώξουν να προσφέρουν καλό θέαμα ώστε η ομάδα να πάρει ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο.

Σύμφωνα με τα όσα είδαμε στο Παραλίμνι, υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή τους. Πιθανότατα να δούμε ορισμένες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης