HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΗ ΑΕΛ θέλει νέο τρίποντο

Η ΑΕΛ θέλει νέο τρίποντο

Την ερχόμενη Κυριακή στις 19:00, η ΑΕΛ θα υποδεχθεί την Πάφο. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι μετά από αρκετό καιρό, καθώς μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ακολούθησε η αναβολή του ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Είναι κάτι το οποίο προβληματίζει τον Κρις Κόουλμαν, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση.

Όσον αφορά το μεγάλο θέμα με την αναβολή του ντέρμπι, αυτό δεν επηρεάζει την ψυχολογία των παικτών. Η διοίκηση κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του σωματείου και ήδη έχει καταρτιστεί η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την ΑΕΛ στον αθλητικό δικαστή. Εδώ και μέρες τονίζεται ότι έχει καταρτιστεί ένα δυνατό σύνολο όσον αφορά τους νομικούς που θα εκπροσωπήσουν την ΑΕΛ και άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις.

Η διοίκηση δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά το έπραξε εκεί όπου θεώρησε αναγκαία την παρουσία της, ώστε να ξεκαθαριστούν ποια είναι τα δεδομένα και πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται από όλους οι εξελίξεις. Το μυαλό όλων είναι επικεντρωμένο στο παιχνίδι με την Πάφο, εκεί όπου η ΑΕΛ θέλει να δώσει συνέχεια στο απόλυτο των βαθμών και να πάρει άλλη μια σημαντική νίκη η οποία θα τη διατηρήσει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο Κρις Κόουλμαν είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα της Πάφου με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Γνωρίζει τις δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσει η ομάδα του για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και προετοιμάζει με τον κατάλληλο τρόπο τους παίκτες του. Δεν γνωρίζουμε εάν η ενδεκάδα του αγώνα θα είναι η ίδια με αυτή που γνωστοποιήθηκε πριν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αλλά δεν αναμένονται πολλές διαφοροποιήσεις.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα, Τρισκόφσκι και Παπαφώτης θα αποτελέσουν και αυτή τη βδομάδα τις μοναδικές απουσίες για την τεχνική ηγεσία.

Όσον αφορά την παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο, η διοίκηση της ΑΕΛ αναμένει αρκετό κόσμο στο γήπεδο με στόχο να δημιουργηθεί μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και την ίδια στιγμή να σταλεί το μήνυμα ότι η ΑΕΛ (διοίκηση, ομάδα και κόσμος), παραμένουν ενωμένοι.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης