HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΏρα για νέο τρίποντο για την ΑΕΚ Λάρνακας

Ώρα για νέο τρίποντο για την ΑΕΚ Λάρνακας

Η εμφάνιση απέναντι στην Ομόνοια ήταν η απόδειξη ότι η ΑΕΚ ξεκίνησε να βαδίζει στο σωστό δρόμο. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Χένινγκ Μπεργκ δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στην περίοδο της διακοπής και το αποτέλεσμα είναι αυτό που πιθανότατα να επιδίωξε ο Νορβηγός προπονητής.

Από τη στιγμή που δεν ήρθε το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την Ομόνοια, η ΑΕΚ έχει μόνο ένα πράγμα στο μυαλό. Να συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να ξεκινήσει να παίρνει τους βαθμούς. Αυτός είναι και ο μοναδικός στόχος από τον αγώνα με τον Εθνικό, ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο «ΑΕΚ Αρένα». Η ομάδα της Λάρνακας έχει μόλις τρεις βαθμούς στο ξεκίνημα και θέλει άμεσα να ξεκινήσει να μειώνει τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω.

Ο στόχος για κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι απόλυτα εφικτός, φτάνει η ομάδα να διατηρηθεί σε ένα καλό επίπεδο και να δουλεύει πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό είναι κάτι το οποίο θέλει να πετύχει ο Χένινγκ Μπεργκ με τις ευκαιρίες που θα δώσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Ενόψει του αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Νορβηγός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Άνχελ Γκαρθία. Αντίθετα, ο Γιώργος Ναούμ είναι σε καλό δρόμο και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης