HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Πάφος FC: Με ένα και μοναδικό στόχο

Πάφος FC: Με ένα και μοναδικό στόχο

Με ένα και μοναδικό στόχο πάει η Πάφος FC στο σημερινό της (εξ αναβολής για την πρώτη αγωνιστική) παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και αυτός δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το συγκρότημα του Χουάν Κάρλος Καρθέδο θα φιλοξενήσει στις 19:00 στο «Στέλιος Κυριακίδης» την ομάδα της Αμμοχώστου και θέλει να… τριτώσει το καλό!

Μετά τις νίκες στα ντέρμπι με την ΑΕΚ και την Ανόρθωση, οι «γαλάζιοι» βρίσκονται σε εξαιρετική ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση. Συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου ευρωπαϊκού τους αγώνα κόντρα στην Κλουζ, μετρούν τρεις συναπτές νίκες απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους. Όπως είναι απολύτως λογικό, λοιπόν, άπαντες στις τάξεις τους θέλουν να διατηρήσουν το σερί αυτό και να το επεκτείνουν.

Σε καμιά περίπτωση το αποψινό παιχνίδι, όμως, δεν είναι εύκολο. Η Νέα Σαλαμίνα προέρχεται και αυτή από μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, η οποία την έχει τονώσει ψυχολογικά και σε συνδυασμό και με την καλή της αγωνιστική κατάσταση αποτελεί έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο.

Από κει και πέρα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι μοναδικό «ερωτηματικό» για το σημερινό παιχνίδι αποτελεί ο Ζοάο Κορέια, ο οποίος στις τελευταίες προπονήσεις ένιωσε ενοχλήσεις, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Λοΐζος Μωυσέως


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης