HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΚάνει τεράστια βήματα προόδου η ΑΕΚ

Κάνει τεράστια βήματα προόδου η ΑΕΚ

Τα όσα είδαμε στο ξεκίνημα της σεζόν σε αγωνιστικό επίπεδο στην ομάδα της ΑΕΚ δεν μπορούν να συγκριθούν με την εικόνα που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή η ομάδα της Λάρνακας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο κόσμος της ομάδας εξακολουθεί να είναι ικανοποιημένος από την πρόοδο που παρουσιάζουν οι παίκτες και παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ συμπλήρωσε δύο αγώνες στους οποίους γνώρισε την ήττα.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ομόνοια οι «κιτρινοπράσινοι» ήταν εξαιρετικοί και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Δεν επέτρεψαν στην πολύ καλή Ομόνοια να κάνει το παιχνίδι της και στο τέλος του αγώνα κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα της εξέδρας. Είναι κάτι περισσότερο από εμφανής η βελτίωση με τον Χένινγκ Μπεγκ στον πάγκο. Ο Νορβηγός αξιοποίησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τη διακοπή του πρωταθλήματος και φάνηκε η πολύ καλή δουλειά που έγινε στις προπονήσεις.

Ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι να συνεχίσει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται και την ίδια στιγμή να ξεκινήσει να μαζεύει βαθμούς που θα της επιτρέψουν να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις. Θυμίζουμε ότι πέρσι η ομάδα βρέθηκε σε χειρότερο σημείο όσον αφορά τη συγκομιδή βαθμών, αλλά κατάφερε να βρεθεί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Ακολουθεί την Κυριακή ο εντός έδρας αγώνας με αντίπαλο με τον Εθνικό και μοναδικό ζητούμενο για την ΑΕΚ, είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης