HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΑΕΚ: Με... πυξίδα τη βελτίωση

ΑΕΚ: Με… πυξίδα τη βελτίωση

Η ΑΕΚ έμεινε με τις εντυπώσεις στο ντέρμπι με την Ομόνοια, αφού δεν εξαργύρωσε την πολύ καλή της εμφάνιση με βαθμολογικό κέρδος. Βάσει της εικόνας του αγώνα το αποτέλεσμα θεωρείται άδικο για την ομάδα της Λάρνακας, όμως δεν αλλάζει. Ως εκ τούτου οι Λαρνακείς είναι αναγκασμένοι να γυρίσουν σελίδα με βασική επιδίωξη να κτίσουν στα πολλά θετικά που έδειξαν ως ομάδα ούτως ώστε να επανέλθουν άμεσα σε τροχιά επιτυχιών.

Είναι καθολικά παραδεκτό πως με τον Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο, η ομάδα της Λάρνακας, δείχνει σταθερή βελτίωση. Εξίσου σημαντικό είναι πως διαθέτει ποιοτικό ρόστερ, στο οποίο ποντάρει ο Νορβηγός τεχνικός.

Ταυτόχρονα, ο κ. Μπεργκ, εντόπισε τις αδυναμίες και ξέρει σε ποιους τομείς πρέπει να εστιάσει τη δουλειά του στις προπονήσεις για να τις περιορίσει στο ελάχιστο. Η κυριότερη, όπως ανέφερε μετά τον αγώνα, είναι η αδυναμία αξιοποίησης των ευκαιριών που δημιουργεί η ομάδα.

Την ερχόμενη Κυριακή η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Εθνικό Άχνας στην «Αρένα» και η νίκη απποτελεί μονόδρομο, καθότι χάθηκε ήδη πολύτιμο έδαφος. Από αγωνιστικής άποψης ο Άνχελ Γκαρθία παραμένει αμφίβολος, ενώ εκτιμάται πως ο Γιώργος Ναούμ θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης