HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΜπεργκ: Δεν θυμάμαι πολλά παιχνίδια που να δέχθηκε τόση πολλή πίεση η Ομόνοια

Μπεργκ: Δεν θυμάμαι πολλά παιχνίδια που να δέχθηκε τόση πολλή πίεση η Ομόνοια

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ:

Αρχικά στη Cytavision: “Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το μόνο που μας έλειπε ήταν να σκοράρουμε. Κάναμε ευκαιρίες και ήμασταν καλοί αμυντικά. Η Ομόνοια δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Ήταν βήμα στη σωστή κατεύθυνση όμως δεν είμαστε ακόμα εκεί που είμαστε. Αν ήμασταν θα κερδίζαμε σήμερα”.

Στη διάσκεψη Τύπου: “Πάντα είναι απογοητευτικό όταν χάνεις ειδικά όταν έχεις κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι όπως σήμερα. Έχω έρθει αρκετές φορές σε αυτό το γήπεδο και ήμουν στον πάγκο της Ομόνοιας και δεν θυμάμαι πολλά παιχνίδια που να δέχθηκε τόση πολλή πίεση η Ομόνοια όπως το σημερινό. Στο πρώτο ημίχρονο είχε μία δύο μεγάλες φάσεις η Ομόνοια όμως είχαμε και εμείς μεγάλες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εμείς πολύ περισσότερες. Προσπαθήσαμε με όλους τους τρόπους και αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι να τελειώνουμε τις φάσεις και να σκοράρουμε. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και μας έλειψε το γκολ. Ήμασταν λίγο άτυχοι στη φάση του γκολ. Δεν εννοώ την πολύ ωραία ενέργεια του Σεμέδο, αλλά την κόντρα που επωφελήθηκε ο Εβάντρο. Από εκεί και πέρα η Ομόνοια είχε μια φάση με τον Στεπίνσκι και τίποτε άλλο”.

Για το τι χρειάζεται να αλλάξει έτσι ώστε να κερδίζει εκτός από τις καλές εμφανίσεις… “Πρέπει να διορθώσουμε το τελείωμα των φάσεων. Είχαμε δύσκολο ξεκίνημα γιατί παίξαμε με Πάφο και Ομόνοια δηλαδή δύο εκ των φαβορί για το πρωτάθλημα. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς, ήμασταν άτυχοι τα δύο τελευταία παιχνίδια. Σήμερα είχαμε έξι νέους παίκτες, και εγώ ως προπονητής δεν βρίσκομαι εδώ μεγάλο διάστημα, όμως εμφανίζουμε πρόοδο. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Στο ποδόσφαιρο όμως μετράει το αποτέλεσμα και σήμερα δεν μπορέσαμε να το πάρουμε”.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης