HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΑνόρθωση: Προβληματισμός, απορίες και ερωτηματικά

Ανόρθωση: Προβληματισμός, απορίες και ερωτηματικά

Ο προβληματισμός στην Ανόρθωση είναι πολύ έντονος. Τα όσα συμβαίνουν στη βαρωσιώτικη ομάδα τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο και στο αγωνιστικό, είναι λογικό να προκαλούν απορίες και ερωτηματικά.

Η ομάδα έδειξε ότι δεν μπορεί να βρίσκεται φέτος σε πρωταγωνιστική πορεία. Το δείγμα με Απόλλωνα και Πάφος FC ήταν τέτοιο που δεν αφήνει κανέναν αισιόδοξο. Προβλήματα πάρα πολλά τα οποία παραμένει άγνωστο αν μπορούν να επιλυθούν. Ο Γιάννης Οκκάς προσπαθεί στο μέτρο των δυνατοτήτων του να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Είναι εμφανές ότι η επιλογή κάποιων παικτών δεν ήταν και η καλύτερη. Υπάρχει θέμα ποιότητας στην ομάδα και αυτό μειώνει την ανταγωνιστικότητά της.

Επιπλέον, το θέμα με τη διοικητική αστάθεια επηρεάζει τους παίκτες, όσο και αν προσπαθεί ο Κύπριος προπονητής να αφήσει το θέμα εκτός αποδυτηρίων.

Είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά για την Ανόρθωση, η οποία γίνεται ακόμη δυσκολότερη με την αγωνιστική παρουσία. Ο ένας βαθμός σε τρία παιχνίδια είναι πολύ λίγος. Η ομάδα δεν δείχνει βελτίωση και αυτό είναι που προβληματίζει περαιτέρω. Και γι’ αυτό όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα θέτουν το ερώτημα τι θα γίνει φέτος (;). Η απάντηση άγνωστη, από τη στιγμή που εκκρεμούν πολλά σοβαρά ζητήματα.

Και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό υπάρχει άλλη μία πολύ δύσκολη αποστολή. Το ερχόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης