HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΤα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην στο ΑΠΟΕΛ

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην στο ΑΠΟΕΛ

Η νίκη επί της Καρμιώτισσας άλλαξε άρδην τα δεδομένα στο ΑΠΟΕΛ. Το καλό κλίμα επέστρεψε, οι παίκτες έχουν τονωθεί ψυχολογικά και βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία. Το πολύ δύσκολο πρόγραμμα εντός Σεπτεμβρίου ξεκίνησε ιδανικά. Και για να είναι η συνέχεια ακόμη καλύτερη οι «γαλαζοκίτρινοι» στην αυριανή εξ αναβολής αναμέτρηση με την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» πρέπει να κερδίσουν.

Είναι πολύ σημαντικό να πετύχουν δεύτερη συνεχόμενη νίκη που θα φέρει εκ νέου οφέλη. Το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται μετά τα όσα είχαν διαδραματιστεί τον τελευταίο καιρό να έχει σταθερότητα στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις. Στον τελευταίο αγώνα υπήρξε βελτίωση, όχι όμως στα επιθυμητά επίπεδα. Και το ξέρουν όλοι με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή Ζοσέ Ντομίνγκες. Ο Πορτογάλος προπονητής ξέρει ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια για να φτάσει η ομάδα στην καλή της αγωνιστική εικόνα. Όμως όλα θα γίνουν βήμα με βήμα. Πρωτίστως έχουν σημασία τα θετικά αποτελέσματα που θα αποτελέσουν και τη βάση για τη μετέπειτα πορεία.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα ολοκληρώσουν σήμερα την ολιγοήμερη προετοιμασία τους ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος προπονητής θα περιμένει να δει και ποιους παίκτες θα μπορεί να υπολογίζει. Επτά στο σύνολο παίκτες παραμένουν αμφίβολοι για τον αυριανό αγώνα, με κάποιους από αυτούς να έχουν πιθανότητες να βρίσκονται στην αποστολή.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης