HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΑπόλλων: Ετοιμάζονται για νομική μάχη

Απόλλων: Ετοιμάζονται για νομική μάχη

Ο Απόλλωνας υποστηρίζει πως δεν είχε οποιαδήποτε εμπλοκή στα συμβάντα που οδήγησαν στη ματαίωση του ντέρμπι με την ΑΕΛ και η Διοίκηση της εταιρείας περιμένει το επίσημο έγγραφο της παραπομπής του θέματος ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή για να ετοιμάσει τη γραμμή υπεράσπισης των θέσεών της.

Το μέλος του Συμβουλίου της εταιρείας και νομικός Σωκράτης Έλληνας ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ότι ο Απόλλωνας ήταν θεατής στο «ΆλφαΜέγα» το βράδυ της Κυριακής και δεν έχει ευθύνη για τα όσα έγιναν.

«Η δική μας νομική προσπάθεια θα είναι ότι δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλων σε εντός έδρας παιχνίδι του ενώ ήταν θεατής. Δεν ευθύνεται κανένας από την πλευρά του Απόλλωνα ή των οπαδών μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίει ο Απόλλων», πρόσθεσε και σημείωσε πως η γραμμή πλεύσης θα χαραχθεί αφού μελετηθεί η παραπομπή.

Ο κ. Έλληνας ανέφερε, επίσης, πως ο Απόλλωνας αναμένει να εφαρμοστούν οι κανονισμοί που αναφέρονται σε περιπτώσεις αγώνων που δεν διεξάγονται, προσθέτοντας ότι είναι σαφείς όταν υπάρχει υπαιτιότητα μιας ομάδας. Βάσει των σχετικών τοποθετήσεων γίνεται αντιληπτό πως οι «γαλάζιοι» ετοιμάζονται για νομική μάχη, με ορατό το ενδεχόμενο να ζητήσουν όπως ο αγώνας κατακυρωθεί υπέρ τους.

Την ίδια ώρα, ο Αντριάν Γκούλα θα προσπαθήσει να διατηρήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική εγρήγορση, αφού η αναβολή παρέτεινε την αγωνιστική απραξία της ομάδας που παραμένει αδρανής από τις 31 Αυγούστου. Αυτό θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για τον Σλοβάκο τεχνικό, λαμβάνοντας υπόψιν ότι ακολουθεί άλλο ένα λεμεσιανό ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη το ερχόμενο Σάββατο, με την ομάδα του τυπικά φιλοξενούμενη.

Ταυτόχρονα, ο κ. Γκούλα προσπαθεί να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές ανεπηρέαστους από τα τεκταινόμενα, καθότι το ντέρμπι με την ΑΕΛ θα κριθεί εξ όσων φαίνεται στον Αθλητικό Δικαστή. Από αγωνιστικής άποψης τις επόμενες μέρες θα διαφανεί κατά πόσο θα προλάβει τον αγώνα ο Ζμέρχαλ, ενώ επανέρχεται ο Ντε Αλμέιδα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ντιόν, Σέσι, Χάμπος Κυριάκου και Άδωνη παραμένουν στο απουσιολόγιο.

Σημειώνουμε, τέλος, ότι ο αγώνας με τον Οθέλλο Αθηένου για την α’ φάση του Κυπέλλου Coca-Cola ορίστηκε για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου (18:00) στο «Δασάκι».


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης