HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΟι άστοχες τοποθετήσεις και η επόμενη μέρα

Οι άστοχες τοποθετήσεις και η επόμενη μέρα

Τέλος, λοιπόν, ο Τιμούρ Κετσπάγια από την Εθνική. Η κακή πορεία της ομάδας μας είχε τελικά συνέπειες για τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή, ο οποίος ξεκίνησε να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο ακριβής λόγος για να σημειωθεί η συγκεκριμένη εξέλιξη. Σίγουρα οι τοποθετήσεις του κ. Κετσπάγια μετά τις ήττες δεν ικανοποιούσαν κανέναν. Όπως για παράδειγμα μετά το παιχνίδι με το Κόσοβο, όταν μίλησε για τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής των παικτών στις ομάδες τους.

Κάποιος μπορεί να συμφωνήσει και κάποιος να διαφωνήσει με την πιο πάνω προσέγγιση. Το θέμα είναι αλλού. Πώς γίνεται να έχεις στη διάθεσή σου έναν παίκτη με φουλ συμμετοχές στην ομάδα του (βλ. Νικόλα Παναγιώτου), να μην τον χρησιμοποιείς και να προχωράς στη συγκεκριμένη δήλωση;

Αυτό είναι ένα παράδειγμα από τα πολλά παρόμοια που έχουν συμβεί με τον κ. Κετσπάγια και τις τοποθετήσεις του κατά την παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής μας. Η εποχή του έχει ολοκληρωθεί και καλούμαστε να προχωρήσουμε πιο κάτω.

Και επειδή έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι έχει και η ΚΟΠ τεράστια ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, τώρα είναι η ευκαιρία να διορθώσει τα δικά της λάθη και να κάνει επιτέλους βήματα προς τα εμπρός η Εθνική μας. Δεν είναι θέμα ο προπονητής, αλλά οι γενικότεροι χειρισμοί που πρέπει να γίνονται.

Κόκορας


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης