HomeSliderΣπουδαία μονομαχία στην Τούμπα / Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία

Σπουδαία μονομαχία στην Τούμπα / Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία

Με το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού να ξεχωρίζει την 4η αγωνιστική, συνεχίζεται αυτό το τριήμερο η δράση στο πρωτάθλημα της Super League. Είναι το πρώτο μεγάλο ματς του φετινού πρωταθλήματος και αναμφίβολα όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο κάτοχος του τίτλου θα αναμετρηθεί με τον κυπελλούχο.

Όσον αφορά την προϊστορία, ο «δικέφαλος του βορρά» έχει 3 συνεχόμενες νίκες επί του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1. Παράλληλα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράει 5 σερί ματς αήττητη κόντρα στους «πράσινους» στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, έχει επικρατήσει στις 2 από τις 4 τελευταίες επισκέψεις του στην Τούμπα για όλες τις διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ έχει 3Χ3 στη Super League. Νίκησε εντός έδρας με 3-2 τον Πανσερραϊκό και με 2-0 τον Παναιτωλικό, ενώ μακριά από αυτή επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου. Συμπεριλαμβανομένων όλων των επίσημων αγώνων του, το σερί φτάνει στις 5 νίκες. Σε αυτά τα ματς έχει δείξει την προσωπικότητά του, την επιθετική του ικανότητα, ενώ σε τρεις περιπτώσεις κατάφερε και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Η αθηναϊκή ομάδα από την άλλη πλευρά δεν έχει ξεκινήσει όπως θα επιθυμούσε στη Super League. Στην πρεμιέρα έχασε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, έπειτα νίκησε πολύ δύσκολα με 1-0 τον Λεβαδειακό και πριν από τη διακοπή έμεινε στο 2-2 με την Athens Kallithea, γλιτώνοντας την ήττα στο φινάλε του ματς.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός Πειραιώς φιλοξενεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό και είναι το φαβορί για ακόμη ένα τρίποντο. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν στην κορυφή με τον ΠΑΟΚ έχοντας εννέα βαθμούς.

Στο -2 από την κορυφή βρίσκεται η ΑΕΚ. Η «Ένωση» θα υποδεχτεί τον Βόλο στην «OPAP Arena».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σήμερα

18:00 Λαμία – Athens Kallithea

20:00 Asteras – Ατρόμητος

Αύριο

16:30 Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός

18:30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

20:30 ΟΦΗ – Άρης

20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Μεθαύριο

20:00 ΑΕΚ – Βόλος

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 3 9

2. ΠΑΟΚ 3 9

3. AEK 3 7

4. Άρης 3 5

5. Asteras 3 4

6. Παναθηναϊκός 3 4

7. ΟΦΗ 3 4

8. Λαμία 3 4

9. Παναιτωλικός 3 3

10. Βόλος 3 3

11. Ατρόμητος 3 2

12. Kallithea 3 2

13. Λεβαδειακός 3 1

14. Πανσερραϊκός 3 0


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης