HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΗ σημαντική προσθήκη στην επιθετική γραμμή της Νέας Σαλαμίνας

Η σημαντική προσθήκη στην επιθετική γραμμή της Νέας Σαλαμίνας

Aρκετή υπομονή έκαναν οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας, ώστε να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή επιθετικού. Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου θέλησε να αποκτήσει έναν παίκτη που θα είχε συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και αξιολόγησε αρκετές περιπτώσεις παικτών που πληρούσαν τις προδιαγραφές. Με δεδομένο ότι η ομάδα κινήθηκε προσεκτικά και στις υπόλοιπες θέσεις στις οποίες ενισχύθηκε, ήθελε να βάλει την τελευταία πινελιά στο ρόστερ με έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας.

Αυτός τελικά ήταν ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος με το που ήρθε στην Κύπρο κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων. Αυτό που έψαχνε η τεχνική ηγεσία, αυτό κατάφερε. Πήρε έναν παίκτη ο οποίος προσθέτει ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα και ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις στο κομμάτι του… γκολ.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο την Ομόνοια, ο Βέλλιος σκόραρε το 2-1, ενώ άλλα δύο γκολ σημείωσε και στο πρόσφατο φιλικό με τον Απόλλωνα. Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» τονίζουν ότι όλοι οι παίκτες του ρόστερ μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που η ομάδα απέκτησε παίκτες με εμπειρία και ποιότητα. Τώρα περιμένουν και τα θετικά αποτελέσματα εντός του αγωνιστικού χώρου.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης