HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΗ Ν. Σαλαμίνα θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις

Η Ν. Σαλαμίνα θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις

Tο πρώτο δείγμα απέναντι στην Ομόνοια άφησε αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας για τη Νέα Σαλαμίνα. Κυρίως η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ήταν αυτή που ικανοποίησε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Καλά ήταν τα στοιχεία που έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» και στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα.

Δεν ήταν μόνο η νίκη με 3-1 στο φιλικό της περασμένης Πέμπτης, αλλά ο χαρακτήρας που έδειξαν οι παίκτες του Χριστόδουλου Χριστοδούλου, όπως και το γεγονός ότι η ομάδα ήταν αρκετά καλή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι σκόραρε για τον Απόλλωνα και ο Ντιέγο Ντορεγκαράι, ο οποίος την περασμένη περίοδο ήταν στη Νέα Σαλαμίνα και έχει αγαπηθεί από το σύνολο των φιλάθλων της ομάδας.

Τα γκολ για την ομάδα της Αμμοχώστου τα σημείωσαν οι Βέλλιος (2) και Κοντόπουλος. Ο Απόστολος Βέλλιος σκόραρε και στο παιχνίδι με την Ομόνοια και φαίνεται ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Είναι κάτι το οποίο ικανοποιεί στον απόλυτο βαθμό τον προπονητή της ομάδας, αφού είναι σημαντικό να υπάρχουν παίκτες που έχουν συχνή επαφή με τα δίχτυα. Ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό εκτός έδρας, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν το τρίποντο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης