HomeSliderTιμούρ: Δεν ήρθαμε εδώ για να περάσουμε την ώρα μας

Tιμούρ: Δεν ήρθαμε εδώ για να περάσουμε την ώρα μας

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον εκτός έδρας αγώνα της Παρασκευής απέναντι στη Λιθουανία για το Nations League:

Έχουμε κάποια προβλήματα, απουσιάζουν κάποιοι παίκτες αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα βρούμε τους κατάλληλους παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τον στόχο, να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.

Είναι δύσκολο σε αυτό το χρονικό σημείο να είσαι 100% έτοιμος, τώρα άρχισε το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε να είμαστε. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχικά για να νικήσουμε. Ήρθαμε εδώ για ένα καλό αποτέλεσμα όχι για να περάσει η ώρα μας. Θα χρειαστούμε τα πάντα για να κερδίσουμε.

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε παίκτες που έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Σε αυτό το επίπεδο, είναι σημαντικό να παίξουν παίκτες που έχουν αγωνιστεί.”.

Μαρίνος Τζιωνής:

“Είναι σημαντικό να δείξουμε, ότι είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε κάτι. Στα πόδια μας είναι, σίγουρα είναι μια ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι με την Εθνική. Είναι το πιο σημαντικό για ένα παίκτη να είναι μέλος της Εθνικής και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου”.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης