HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΑπόλλων: Κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες του

Απόλλων: Κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες του

Το σημερινό φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα θα δώσει τη δυνατότητα στον προπονητή του Απόλλωνα, Αντριάν Γκούλα, να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του και την ίδια ώρα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους εξ αυτών που μέχρι στιγμής δεν έχουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους. Την ίδια ώρα, ίσως αποκαλύψει και τις προθέσεις του σε ό,τι αφορά τον παίκτη που θα χρησιμοποιήσει στη μεσαία γραμμή για το ντέρμπι με την ΑΕΛ (με την επανέναρξη του πρωταθλήματος), αφού υπάρχουν οι απουσίες των Κυριάκου και Σεσί Ντ’ Αλμέιδα. Ο πρώτος είναι τραυματίας και ο δεύτερος τιμωρημένος. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές αγωνίστηκαν στη μεσαία γραμμή οι Κολ και Μπουαγκάρντ, τους οποίους πλαισίωσαν στην πρεμιέρα ο Ντ’ Αλμέιδα και στον επόμενο αγώνα ο Κυριάκου. Έτσι λοιπόν προκύπτει θέμα για την τρίτη θέση στη μεσαία γραμμή. Στο μεταξύ, παραμένουν αμφίβολοι οι Μπρούνο Σάντος και Μπαμπακάρ Ντιόν για το λεμεσιανό ντέρμπι.

Πέραν των πιο πάνω, στο σημερινό φιλικό ο προπονητής της λεμεσιανής ομάδας ίσως δοκιμάσει κάποια πράγματα προς την κατεύθυνση της διόρθωσης των λαθών που έγιναν στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Στο μεταγραφικό κομμάτι φαίνεται ότι τελικά δεν θα προκύψει οποιαδήποτε ενίσχυση. Άλλωστε αυτό είχε ειπωθεί και από επίσημα χείλη, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει χρόνος μέχρι τη Δευτέρα πολλά μπορούν να συμβούν.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης