HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΟ χρόνος μετρά αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα της Νέας Σαλαμίνας

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα της Νέας Σαλαμίνας

Με την Ομόνοια Λευκωσίας θα αναμετρηθεί η Νέα Σαλαμίνα την ερχόμενη Κυριακή στις 20:30 στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή». Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι περιμένουν και την έντονη συμπαράσταση των φίλων τους στον πρώτο επίσημο αγώνα.

Η τεχνική ηγεσία συνεχίζει την προετοιμασία χωρίς προβλήματα και τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει για τους παίκτες που θα πάρει μαζί της στην αποστολή. Ζητούμενο είναι η αγωνιστική ετοιμότητα όλων.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Διοίκηση ενημέρωσε τον κόσμο για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων διαρκείας, ώστε να μην παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο πρώτο παιχνίδι. Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει: «Διευκρινίζουμε ότι η προπώληση και η παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι και τις 18:00 της Παρασκευής 30/08.

Η παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας ΔΕΝ θα γίνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας του αγώνα. Για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας παρακαλούνται όσοι δεν διευθέτησαν την παραλαβή του εισιτηρίου να το πράξουν έγκαιρα (παραλαβή στα γραφεία ή μέσω ACS Courier). Μετά και την Παρασκευή, αγορά εισιτηρίου θα μπορεί να γίνεται ΜΟΝΟ στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 19:00».


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης