HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΏρα αλήθειας και αποκαλυπτηρίων για τον Απόλλωνα

Ώρα αλήθειας και αποκαλυπτηρίων για τον Απόλλωνα

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τον Απόλλωνα. Το βράδυ (20:00, Cytavision Sports1 HD) υποδέχεται την ΑΕΚ στο «ΆλφαΜέγα» με αποκλειστικό στόχο να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Στις τάξεις της λεμεσιανής ομάδας δημιουργήθηκε πολύ καλό κλίμα, λόγω της εικόνας που έδειξε στα φιλικά και των μεταγραφών που έγιναν. Οι προσδοκίες του κόσμου αυξήθηκαν, ενώ από πλευράς Διοίκησης εκφράζεται η πεποίθηση πως δημιουργήθηκε ομάδα ικανή να επανέλθει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Βάσει τούτων και του χαρακτήρα της αναμέτρησης γίνεται αντιληπτό πως προσφέρεται για να γίνουν πράξη οι επιθυμίες.

Σύμφωνα με τις επίσημες τοποθετήσεις, ο Απόλλωνας αναμένεται να έχει τη στήριξη από 8.000 περίπου οπαδούς του, στοιχείο που αυξάνει τα κίνητρα των ποδοσφαιριστών για να δώσουν διαπιστευτήρια των δυνατοτήτων τους και της προοπτικής της ομάδας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και ο Αντριάν Γκούλα καταστρώνει το πλάνο με το οποίο θα χτυπήσει το παιχνίδι, έχοντας κατά νου και τον τρόπο που αγωνίζεται η αντίπαλος. Απόντες είναι μόνο οι παροπλισμένοι Άδωνη, Ντιόν, αφού οι νεοαποκτηθέντες Λαμ και Ντε Μάρκο βρίσκονται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.

Ο Σλοβάκος τεχνικός έδειξε σε κάποιο βαθμό τις προθέσεις του όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που προορίζονται για την ενδεκάδα μέσα από τα φιλικά παιχνίδια. Λέουβενμπεργκ, Σάντος, Μαλεκκίδης, Βούρος, Σελεστίν θεωρούνται οι βασικές επιλογές για την άμυνα, ενώ οι Ντε Αλμέιδα, Κολ, Μπουαγκάρ έχουν τον πρώτο λόγο στον άξονα. Σαγκάλ και Ζμέρχαλ έχουν προβάδισμα για τις πτέρυγες, με τον Μάρκες στην κορυφή της επίθεσης.

Πρόκειται για θεωρητικό σενάριο που πιθανό να διαφοροποιηθεί, αφού υπάρχουν αρκετοί παίκτες οι οποίοι διεκδικούν φανέλα βασικού, όπως ο Χάμπος Κυριάκου, ο Μπολί, ο Βεϊσμπέκ και ο Ντορεγκαράι.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης