HomeΟΜΑΔΕΣΚαρμιώτισσαΚαρμιώτισσα: Έτοιμη για τις νέες προκλήσεις

Καρμιώτισσα: Έτοιμη για τις νέες προκλήσεις

Η Καρμιώτισσα ετοιμάστηκε για τον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στον Άρη (απόψε 20:00, «Αμμόχωστος-Επιστροφή») και θα επιδιώξει να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο ώστε να έχει βαθμολογικό κέρδος.

Η παραμονή της ομάδας στην Κατηγορία την περασμένη περίοδο πρόσφερε χαρά στους φίλους της ομάδας. Ωστόσο οι προκλήσεις δεν έχουν σταματήσει για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή και στόχος είναι ανάλογη ή και καλύτερη πορεία σε σχέση με το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε.

Υπήρξε ενίσχυση στο ρόστερ της ομάδας και φαίνεται ότι η Καρμιώτισσα διατηρήθηκε σε πολύ καλό επίπεδο. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα το δούμε και εντός αγωνιστικού χώρου, με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Η Καρμιώτισσα αναμένεται να παρουσιαστεί χωρίς άγχος και θα έχει ως στόχο να επιβάλει τον δικό της ρυθμό για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Ο κ. Αυγουστή δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χότσκο που αποτελεί και την μοναδική απουσία της ομάδας. Ο Ντελμίρο, που αποκτήθηκε επίσημα χθες, χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να φτάσει στο επίπεδο των υπόλοιπων παικτών και θα μείνει εκτός αποστολής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Καρμιώτισσα τα βρήκε σε όλα με τη Cytavision και όλοι οι εντός έδρας αγώνες θα μεταδίδονται από αυτή τη συχνότητα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης