HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΙσόπαλο το πρώτο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ομόνοια Αραδίππου και Ανόρθωση

Ισόπαλο το πρώτο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ομόνοια Αραδίππου και Ανόρθωση

Ομόνοια Αραδίππου και Ανόρθωση εξήλθαν ισόπαλες με σκορ 0-0 στο πλαίσιο του μεταξύ τους αγώνα που έγινε στο ”Αντώνης Παπαδόπουλος” για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μέρος, η Ανόρθωση ξεκίνησε καλύτερα και στο 6′ είχε ευκαιρία όταν ο Χρυσοστόμου δέχθηκε την πάσα του Κονσεϊσάο από δεξιά στην περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να ελέγξει σωστά την μπάλα και την έστειλε άουτ.

Στο 36ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή προϋπόθεση όταν μετά από σέντρα του Κούτσακου, ο Αναστασίου πήγε να γίνει επικίνδυνος αλλά τον πρόλαβε ο Κίκο.

Η ομάδα του Γιάννου Οκκά είχε άλλη μια σημαντική φάση στο 41′ με το δυνατό σουτ του Ρόγκουλιτς από το ύψος  του πέναλτι το οποίο όμως απέκρουσε ο Λόρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ομόνοια Αραδίπου ήταν αυτή που είχε την πρώτη ευκαιρία όταν στο 54′ όταν μετά από πάσα του Δημητρίου ο Κούτσακος μέσα από την περιοχή πήγε να απειλήσει αλλά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα.

Η Ανόρθωση ”απάντησε” άμεσα όταν στο 59′ είχε δοκάρι μετά από κοντινή προβολή του Κονσεϊσάο. Η επόμενη σημαντική φάση στο παιχνίδι ήταν στο 84′ για την ομάδα της Αραδίππου με το γυριστό σουτ του Γκόμες μέσα από την περιοχή, το οποίο όμως πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ”Μεγάλη Κυρία” έμεινε με 10 παίκτες όταν στο 90+1′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παρούτης για θέατρο.

Εν τέλει, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ταυτότητα αγώνα:

Ομόνοια Αρ. (Ούγκο Μαρτίνς): Λόρια, Ζερόμ, Θεοχάρους, Γκόμες, Α. Σιήκκης, Βρόντης (69′ Χριστοδούλου), Μπάτζι, Δημητρίου (83′ Ταβάρες), Αναστασίου (90′ Αβραάμ), Μπόργκες (83′ Τεϊσέιρα), Κούτσακος (69′ Ποντικός).

Ανόρθωση (Γιάννης Οκκάς): Ζίβκοβιτς, Μουκαμπί (70′ Παρούτης), Μλάντοβιτς, Χρυσόπουλος, Κονσεϊσάο, Αρτυματάς, Χρυσοστόμου (82′ Σπόλιαριτς), Κίκο, Ρόγκουλιτς (70′ Θεοδώρου), Γούλερι (86′ E. Xαραλάμπους), Λόπες.

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: Βρόντης, Γκόμες, Ζερόμ, Δημητρίου, Ποντικός, Μαρτίνς, Ταβάρες / Μλάντοβιτς, Παρούτης (2η), Χρυσόπουλος

Αποβολές: – / Παρούτης (90’+1)

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός: Κοντεμενιώτης Γιώργος

4ος: Κωνσταντινίδης Αντώνης

VAR: Αντωνίου Μενέλαος

AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης