HomeΔΙΕΘΝΗΑγγλίαΕπιβλήθηκε της συμπολίτισσας Κρίσταλ Πάλας και μπήκε με το δεξί στη νέα Premier League η Μπρέντφορντ

Επιβλήθηκε της συμπολίτισσας Κρίσταλ Πάλας και μπήκε με το δεξί στη νέα Premier League η Μπρέντφορντ

Θριάμβευσε στο… μικρό ντέρμπι του Λονδίνου και μπήκε με το δεξί στη φετινή Premier League η Μπρέντφορντ!

Παρότι φιλοξένησε την Κρίσταλ Πάλας χωρίς τον βασικό επιθετικό της, Ίβαν Τόνεϊ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, με τις φήμες περί αποχώρησής του να «φουντώνουν, η ομάδα του Τόμας Φράνκ πανηγύρισε τη νίκη με 2-1, ξεκινώντας ιδανικά τη φετινή σεζόν.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Κρίσταλ Πάλας να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, καταφέρνοντας μάλιστα να ανοίξει το σκορ στο 22’, όταν ο Έζε σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πολύ πλάγια θέση και ενώ όλοι περίμεναν σέντρα, με τον διαιτητή όμως να δίνει επιθετικό φάουλ πριν η μπάλα περάσει την γραμμή, με το γκολ να ακυρώνεται.

Τελικά, ήταν η Μπρέντφορντ εκείνη που πήρε το προβάδισμα στο 29’, όταν μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, ο Εμπουεμό συνέκλινε από τα δεξιά και σκόραρε μα άψογο πλασέ, ενώ ένα λεπτό αργότερα έβγαλε υπέροχη κάθετη πάσα, αλλά ο Χέντερσον βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με τον Αγιέρ. Μάλιστα, στο 42’ η Μπρέντφορντ πλησίασε και σε δεύτερο γκολ, αλλά ο Σάντε πλάσαρε ελάχιστα άουτ από πλάγια θέση.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Πάλας έβγαλε αντίδραση, πιέζοντας την άμυνα των γηπεδούχων και καταφέρνοντας να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 57’, όταν μετά από σέντρα και κεφαλιά-πάσα του Μουνιόθ, ο Πίνοκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 59’ ο Εντουάρ έδωσε ξανά προβάδισμα στην Μπρέντφορντ μετά από ασίστ πάρε-βάλε του Έζε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ του δεύτερου, ενώ στο 76’ και μετά από φάση διαρκείας μπροστά στην εστία της Πάλας, ο Βίσα βρέθηκε στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή, νικώντας τον Χέντερσον. Μέχρι το τέλος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δεύτερο γκολ και η Μπρέντφορντ πανηγύρισε τη νίκη με 2-1.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (16/8)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ 1-0
(87′ Ζίρκζεϊ)

Σάββατο (17/8)
Ίπσουιτς-Λίβερπουλ 0-2
(60′ Ντιόγκο Ζότα, 65′ Σαλάχ)
Άρσεναλ-Γουλβς 2-0
(25′ Χάβερτς, 74′ Σάκα)
Έβερτον-Μπράιτον 0-3
(26′ Μιτόμα, 56′ Γουέλμπεκ, 87′ Αντινγκρά)
Νιούκαστλ-Σαουθάμπτον 1-0
(45′ Ζοέλιντον)
Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπόρνμουθ 1-1
(23′ Γουντ – 87′ Σεμένιο)
Γουέστ Χαμ-Άστον Βίλα 1-2
(37΄Πακετά πεν. – 4′ Ονανα, 79′ Ντουράν)

Κυριακή (18/8)
Μπρέντφορντ-Κρίσταλ Πάλας 2-1
(29′ Εμπουεμό, 76′ Βίσα – 57′ αυτ. Πίνοκ)
Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Δευτέρα (19/8)
Λέστερ-Τότεναμ (22:00)

Το πρόγραμμα της επόμενης (2ης) αγωνιστικής:

Σάββατο (24/8)
Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30)
Κρίσταλ Πάλας-Γουέστ Χαμ (17:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Ίπσουιτς (17:00)
Σαουθάμπτον-Νότιγχαμ Φόρεστ (17:00)
Τότεναμ-Έβερτον (17:00)
Φούλαμ-Λέστερ (17:00)
Άστον Βίλα-Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή (25/8)
Γουλβς-Τσέλσι (16:00)
Μπόρνμουθ-Νιούκαστλ (16:00)
Λίβερπουλ-Μπρέντφορντ (18:30)

sport-fm.gr


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης