HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΔεν αποπροσανατολίζεται η Ομόνοια

Δεν αποπροσανατολίζεται η Ομόνοια

Ο αγώνας με τη Φέχερβαρ είναι το μόνο πράγμα που απασχολεί τον Βάλντας Νταμπράουσκας και τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Το τρίτο ευρωπαϊκό ραντεβού πλησιάζει και οι «πράσινοι» θέλουν να παρουσιαστούν ξανά συνεπείς ούτως ώστε να θέσεις γερές βάσεις πρόκρισης στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Δεδομένου ότι ο σχεδιασμός του «τριφυλλιού» δεν ολοκληρώθηκε είναι φυσιολογικό να συνεχίζονται οι διεργασίες για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Το συγκεκριμένο θέμα χειρίζονται οι καθ’ ύλην αρμόδιοι, με κύριο μέλημα να μην επηρεαστεί η ομάδα, εν μέσω έντονης φημολογίας και μπαράζ δημοσιευμάτων.

Προτεραιότητα για την Ομόνοια αποτελεί η απόκτηση σέντερ φορ πρώτης διαλογής, με νέο όνομα στον κατάλογο των υποψηφίων τον Μπιόρν Γιόνσεν. Ο Νορβηγός (κάτοχος και αμερικανικής υπηκοότητας) σέντερ φορ «συστήθηκε» στις αναμετρήσεις με την Τορπέντο Κιουταΐσι και επιβεβαίωσε την ποιότητά του. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνει προσπάθεια για να αποκτηθεί.

Στο προσκήνιο παραμένει και ο Σέρχιο Αραούχο, χωρίς να παραγνωρίζονται οι δυσκολίες για τον Αργεντινό στράικερ. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Διοίκηση  της Ομόνοιας κατέθεσε πρόταση στον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Αθηνών και αναμένει την απάντησή του σε συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια.

Ο Γιάννης Αναστασίου χειρίζεται τα θέματα που αφορούν στις μεταγραφές, σε συνεργασία με τον Σταύρο Παπασταύρου, διατηρώντας ψηλά τον πήχη για τις όποιες κινήσεις θα γίνουν στο θερινό «παζάρι». Αυτά με την υποσημείωση πως κάποια δεδομένα ενδέχεται να διαφοροποιήσουν το σκηνικό. Υπενθυμίζουμε το έντονο ενδιαφέρον της Γκέτεμποργκ για απόκτηση του Κακουλλή και την επιθυμία του Φώτη Κίτσου να επιστρέψει στο «Ηλίας Πούλλος».

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης