HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΤο αναγκαίο ρίσκο για την ΑΕΚ

Το αναγκαίο ρίσκο για την ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ μαζεύουν τα κομμάτια τους από τον αποκλεισμό και όλοι αναμένουν την υλοποίηση των αποφάσεων που λήφθηκαν από τη διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή, Τσάβι Ρόκα, ο οποίος αναγκαστικά θα πρέπει να αναδιαμορφώσει την ομάδα. Είναι γνωστό ότι θα γίνουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και οι Σάντος, Σάντσες θα αποτελέσουν παρελθόν.

Δεν αφορά μόνο τους δύο η αποχώρηση από την ομάδα, αφού γίνονται σκέψεις και για άλλους παίκτες. Το θέμα όμως δεν είναι να φύγουν παίκτες που έχουν αξιολογηθεί ότι δεν μπορούν να προσφέρουν αυτά που θέλει ο προπονητής. Το θέμα είναι αυτοί που θα έλθουν να μπορέσουν να ανεβάσουν την ομάδα πιο ψηλά. Και ο χρόνος πιέζει πάρα πολύ, με δεδομένο ότι απομένουν λιγότερες από 20 ημέρες μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Είναι λογικό, λοιπόν, να υπάρχει προβληματισμός για το πότε θα ανακοινωθούν, πότε θα ενσωματωθούν με την ομάδα και πότε θα καταφέρουν να «δέσουν» με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Όλα είναι ένα τεράστιο ρίσκο που έπρεπε όμως να ληφθεί, γιατί η ομάδα χρειαζόταν ηλεκτροσόκ.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης