HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΆρης: Σήμερα το τελευταίο φιλικό στην Αυστρία

Άρης: Σήμερα το τελευταίο φιλικό στην Αυστρία

Ο Άρης συνεχίζει σε φουλ ρυθμούς το δεύτερο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στην Αυστρία. Στο πλαίσιο αυτό, το συγκρότημα του Αλεξέι Σπιλέφσκι θα δώσει σήμερα και το τελευταίο του δυνατό φιλικό παιχνίδι στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, απέναντι στη γερμανική Χάιντενχαϊμ.

Με το εν λόγω παιχνίδι η λεμεσιανή ομάδα θα ολοκληρώσει μια σειρά εξαιρετικά απαιτητικών φιλικών αναμετρήσεων, μέσα από τις οποίες ο Λευκορώσος τεχνικός και οι συνεργάτες τους κατάφεραν να αξιολογήσουν σε μεγάλο βαθμό την κατάστασή της.

Άλλωστε, αυτός ήταν και ο σκοπός όταν αποφασίζονταν οι αντίπαλοι της ομάδας στο πλαίσιο των φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας που θα έδινε. Να είναι δηλαδή όσο πιο ισχυροί γίνεται, προκειμένου να καταφέρει η τεχνική ηγεσία του Άρη να αξιολογήσει σωστά την αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση της ομάδας.

Και οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις (αλλά και τα αποτελέσματα) της ομάδας της Λεμεσού δικαιώνουν στον απόλυτο βαθμό τις επιλογές αυτές που έγιναν. Ο Άρης παρουσιάζεται πολύ ανταγωνιστικός και σημαντικά βελτιωμένος τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και επιθετικά.

Από εκεί και πέρα, μετά την επιστροφή της στην Κύπρο η «ελαφρά ταξιαρχία» θα δώσει άλλο ένα τελευταίο δυνατό φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς στις 10/8 στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Λοΐζος Μωυσέως


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης