HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Νίκη επί της Πετροκούμπ και προβάδισμα πρόκρισης!

ΑΠΟΕΛ: Νίκη επί της Πετροκούμπ και προβάδισμα πρόκρισης!

Το ΑΠΟΕΛ επικράτησε με σκορ 1-0 της Πετροκούμπ στο ΓΣΠ στο πλαίσιο του μεταξύ τους αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, μόλις στο 7ο λεπτό το ΑΠΟΕΛ είχε δοκάρι έπειτα από πλασέ του Νράζιτς μέσα από την περιοχή των Μολδαβών.

Το ΑΠΟΕΛ ήταν εμφανώς καλύτερο, είχε την κατοχή της μπάλας καθώς και την επιθετική πρωτοβουλία στα πρώτα 30 λεπτά, χωρίς όμως να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία μπροστά από την αντίπαλη εστία (πέραν προφανώς από την φάση του 7ου λεπτού)

Αυτό άλλαξε στο 37′ όταν οι ”γαλαζοκίτρινοι” κέρδισαν πέναλτι για παράβαση του Bors στον Ντράζιτς. Ο Μαρκίνιος ανέλαβε την εκτέλεση και στο 38ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Λευκωσίας κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα και μέχρι το 65ο λεπτό είχαν την υπεροχή στο παιχνίδι, δημιουργώντας κάποιες φάσεις (όχι μεγάλες) μπροστά από την εστία του Μπέλετς.

Μετά το πέρας των πρώτων 20λεπτών στο β’ μέρος το ΑΠΟΕΛ ισορρόπησε το παιχνίδι και διαχειρίστηκε σωστά και ψύχραιμα το υπέρ του σκορ, καταφέρνοντας να το διατηρήσει μέχρι το τέλος και να πάρει μαζί με τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης.

Ταυτότητα αγώνα:

ΑΠΟΕΛ (Νταβίδ Γκαγιέγο): Mπέλετς, Σούσιτς, Πέτροβιτς, Σιπριάνο, Κιντιγιά, Κοσταντίνοφ, Τεχέρα, Σαρφό (65′ Δώνης), Εντονγκαλά (82′ Μάγερ), Μαρκίνιος (89′ Κόρμπου), Μπράζιτς (65′ Ελ Αραμπί).

Πετροκούμπ (Αντρέι Μάρτιν): Σμαλενέα, Μπορς (66′ Ντεμιάν), Μούντρατς, Ντουανιά, Ζιάρνταν, Λούνγκου (77′ Ζάρταν), Αμπάνια, Σ. Πλάτικα, Αμπρός (77′ Καρούντου), Πούσκας, Μ. Πλάτικα (56′ Λουπάν).

Σκόρερ: Μαρκίνιος (πεν.) 38′ / –

Κίτρινες: Τεχέρα / Μ. Πλατίκα, Αμπάνια, Μπορς, Λούνγκου, Ντουανιά, Σ. Πλάτικα

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Ρόμπερ Σρόντερ (Γερμανία)

Α’ βοηθός: Ντομινίκ Σαλ (Γερμανία

Β’ βοηθός: Σβεν Βαστσίτσκι (Γερμανία)

4oς: Μαρτίν Πέτερσεν (Γερμανία)


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης