HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΑπόλλωνας: Βγήκαν τα πρώτα συμπεράσματα / Θα είναι διαφορετική η ομάδα στα επίσημα

Απόλλωνας: Βγήκαν τα πρώτα συμπεράσματα / Θα είναι διαφορετική η ομάδα στα επίσημα

Το πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό (νίκη με 1-0) ήταν η πρώτη ευκαιρία για τον Άντριαν Γκούλα να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του. Μέχρι και την περασμένη Παρασκευή, ο προπονητής της ομάδας έβλεπε τους ποδοσφαιριστές μόνο στις προπονήσεις. Τα φιλικά παιχνίδια είναι αυτά που θα τον βοηθήσουν να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους τομείς στους οποίους η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί.

Αναμφίβολα και δεν υπάρχει κανένα σχόλιο για το αποτέλεσμα του αγώνα. Το ζητούμενο για την ομάδα του Απόλλωνα είναι να φανούν λάθη και αδυναμίες σε αυτά τα παιχνίδια. Στόχος είναι η απόλυτη ετοιμότητα με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και όχι τα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Άλλωστε, θα είναι διαφορετικά και τα πρόσωπα που θα είναι διαθέσιμα μέχρι την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πέραν των παικτών που ακολουθούν τις οδηγίες του προπονητή τη δεδομένη στιγμή, είναι και αυτοί που θα αποκτηθούν το επόμενο διάστημα. Οι διεργασίες της Διοίκησης συνεχίζονται και σύντομα αναμένεται να προκύψουν νεότερα. Ο κόσμος της ομάδας αναμένει με αγωνία τις επόμενες κινήσεις, αλλά και τα επόμενα φιλικά παιχνίδια τα οποία θα δώσει η ομάδα της Λεμεσού.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης