HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αναμονή μέχρι την τελευταία στιγμή για... τρεις!

ΑΠΟΕΛ: Αναμονή μέχρι την τελευταία στιγμή για… τρεις!

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον ΑΠΟΕΛ πλησιάζει. Την Τρίτη (20:00) οι «γαλαζοκίτρινοι» θα φιλοξενήσουν την πρωταθλήτρια Μολδαβίας Πετροκούπ και θέλουν να βάλουν γερές βάσεις πρόκρισης. Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ δεν είναι δύσκολη αλλά ούτε και εύκολη. Από πλευράς των πρωταθλητών μας θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς τον αντίπαλο και την ίδια ώρα απόλυτη συγκέντρωση στον αγώνα. Το ΑΠΟΕΛ γνωρίζει αρκετά καλά την προσεχή αντίπαλο και ήδη το πλάνο στις προπονήσεις από πλευράς Νταβίντ Γκαγιέχο έχει προσαρμοστεί ανάλογα.

Ο Ισπανός προπονητής θα πρέπει να περιμένει όμως μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα συμπεριληφθούν στο πλάνο του τρεις βασικότατοι παίκτες. Μπέλετς, Κονσταντίνοφ και Ντβάλι αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα και θα διαφανεί σήμερα ή αύριο αν θα μπορούν να είναι διαθέσιμοι.

Αν όχι, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για τον Ισπανό προπονητή που έχει ήδη προετοιμάσει και αυτό το σενάριο.

Από εκεί και πέρα, στο ΑΠΟΕΛ, πέραν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι, συνεχίζονται και οι διεργασίες που αφορούν το ρόστερ. Υπάρχει πληθώρα παικτών αυτή τη στιγμή και κάποιοι εξ αυτών θα δοθούν με τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες. Παραμένει όμως ερωτηματικό τι θα γίνει με τις περιπτώσεις των Μπεν και Μεχρί που έμειναν εκτός από την ευρωπαϊκή λίστα των δύο πρώτων ματς.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης