HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΝέα Σαλαμίνα: Ακόμα δύο κινήσεις και τέλος

Νέα Σαλαμίνα: Ακόμα δύο κινήσεις και τέλος

Ο προγραμματισμός στη Νέα Σαλαμίνα δεν έμεινε ποτέ στάσιμος και αυτό φαίνεται μέσα από τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και κυρίως με το χρονικό σημείο στο οποίο γίνονταν γνωστές οι ανακοινώσεις. Πριν τελειώσει η περσινή περίοδος, διευθετήθηκαν αρκετά ανοιχτά θέματα με ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ και πριν από περίπου ένα μήνα, έκλεισε οριστικά αυτό το ζήτημα. Όσους παίκτες ήθελε στην ομάδα ο κ. Χριστοδούλου παρέμειναν και για τη νέα περίοδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν άμεσα και στον προγραμματισμό της νέας περιόδου, αφού συμφώνησαν με παίκτες που ήταν στη λίστα της τεχνικής ηγεσίας. Αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό μένουν ακόμα δύο θέσεις ανοιχτές στο ρόστερ της ομάδας.

Θα αποκτηθεί ένας κεντρικός επιθετικός, αλλά και ένας ακραίος επιθετικός. Κάπως έτσι θα ολοκληρωθεί ο αρχικός σχεδιασμός και θα μπορεί η ομάδα να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη νέα περίοδο. Για το αν θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες μετά από τις δύο μεταγραφές που θα γίνουν, αυτό είναι πολύ πιθανόν να συμβεί, αλλά θα πρέπει να προκύψουν και οι κατάλληλες συνθήκες.

Θυμίζουμε ότι η Νέα Σαλαμίνα ετοιμάζεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, το οποίο θα γίνει στη Βουλγαρία από τις 24 Ιουλίου μέχρι και τις 3 Αυγούστου.

Χρίστος Αποστολίδης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης