HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΟμόνοια: Φιλική ήττα με 2-0 από την Ράκοφ στην Πολωνία

Ομόνοια: Φιλική ήττα με 2-0 από την Ράκοφ στην Πολωνία

Την φιλική ήττα με 2-0 γνώρισε σήμερα η Ομόνοια από την Ράκοφ στο πλαίσιο του μεταξύ τους φιλικού αγώνα προετοιμασίας που έγινε στη Πολωνία.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα, μόλις στο 6ο λεπτό η Ράκοφ άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Τσέρνατς ενώ στο 13ο λεπτό προέκυψε απρόοπτο με τον Ελάντερ ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι και αποχώρησε ένα λεπτό αργότερα.

Η Ομόνοια έδειξε μια δυσκολία στην δημιουργία φάσεων αφού δεν κατάφερε σε κανένα στάδιο του πρώτου μέρους να απειλήσει ουσιαστικά τους Πολωνούς οι οποίοι στο 33ο λεπτό κατάφεραν να κάνουν το 2-0 με κεφαλιά του Μακούχ.

Στο δεύτερο μέρος, η Ομόνοια μπήκε πιο ”ορεξάτη” είχε καλύτερη εικόνα από ό,τι στο πρώτο μέρος, ωστόσο και πάλι δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Στο 46ο λεπτό, μετά από σέντρα του Λοΐζου η μπάλα κτύπησε σε αμυντικό, ακολούθως στο κάθετο δοκάρι και έφυγε σε κόρνερ.

Στο 86ο λεπτό ο -πολύ δραστήριος- Χαράλαμπου έκανε το πλασέ από πλάγια θέση, η μπάλα κτύπησε σε αμυντικό, ωστόσο, ο διαιτητής έδειξε κατοχή για την Ρακόφ. Εν τέλει παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων το 2-0 υπέρ της Ράκοφ ήταν το τελικό σκορ.

Ταυτότητα αγώνα:

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Σιπριάνο, Ντιουνκού, Λανγκ, Ελάντερ, Κούσουλος, Εβάντρο, Εράκοβιτς, Λοϊζου, Σεμέδο, Στεπίνσκι.

Στον πάγκο οι Παναγή, Ουζόχο, Κυριακίδης, Χαμάς, Νικολάου, Μασούρας, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Παντελή, Ασημένος, Ανδρέου, Χρίστου, Χαραλάμπους, Μάριτς, Κούρτις, Οζλέρ, Σίμιτς, Μπάκιτς, Κακουλλής.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης