HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑFUTSALΠρόθεση της ΚΟΠ η ανάπτυξη του FUTSAL από τη βάση

Πρόθεση της ΚΟΠ η ανάπτυξη του FUTSAL από τη βάση

Η διοργάνωση των πρωταθλημάτων FUTSAL ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της βάσης, αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΚΟΠ.

Σε συνέχεια ενημέρωσης που είχαν τα σωματεία με σχετική εγκύκλιο της Ομοσπονδίας, κατά τη σύσκεψη δόθηκε η ευκαιρία στους εκπροσώπους τους να ανταλλάξουν χρήσιμες απόψεις αναφορικά με την πρόθεση της ΚΟΠ για διοργάνωση προαιρετικών πρωταθλημάτων Παίδων και Νέων την περίοδο 2024-2025.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΟΠ, Ανθούλης Μυλωνάς, ανέφερε σχετικά ότι η Ομοσπονδία θα στηρίξει τη διοργάνωση αναπτυξιακών πρωταθλημάτων μέσα από συγκεκριμένους σχεδιασμούς με σημαντικό οικονομικό κόστος. 

«Για να δημιουργηθούν καλύτερες προοπτικές στο άθλημα θα πρέπει απαραίτητα ο σχεδιασμός να αρχίσει από την ανάπτυξη της βάσης. Θα δώσουμε την ευκαιρία και σε σωματεία πέραν του FUTSAL για συμμετοχή στα αναπτυξιακά μας πρωταθλήματα και ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών θα καθοριστεί και ο τρόπος διεξαγωγής τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μυλωνάς.

Στα Προαιρετικά Πρωταθλήματα Παίδων Κ-14 (Grassroots), Παίδων Κ-17 και Νέων Κ-19 δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλα τα σωματεία, Ακαδημίες και σχολεία.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης