HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΠιο μυαλωμένος αυτή τη φορά ο Άρης

Πιο μυαλωμένος αυτή τη φορά ο Άρης

Ο πήχης παραμένει ψηλά στον Άρη. Το γεγονός ότι η περσινή σεζόν δεν κύλησε όπως θα την ήθελαν στην ομάδα έχει πεισμώσει άπαντες ακόμη περισσότερο. Η «ελαφρά ταξιαρχία» δεν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη φέτος και αυτό ίσως να είναι ωφέλιμο, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα είναι λιγότερες και θα μπορέσει να επικεντρωθεί στον μεγάλο στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πέρσι η ομάδα της Λεμεσού είχε μείνει από δυνάμεις, ειδικά προς το φινάλε και αυτό ήταν και αποτέλεσμα των πολλών και συνεχόμενων αγώνων σε Κύπρο και Ευρώπη. Επίσης, φάνηκε ότι ο Άρης δεν είχε και το απαιτούμενο βάθος στο έμψυχο δυναμικό για να καταφέρει να διαχειριστεί τις αυξημένες υποχρεώσεις.

Πλέον οι «πράσινοι» είναι σαφώς πιο προετοιμασμένοι τη νέα σεζόν. Η Διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες. Υπάρχει η «δίψα» για τρόπαια και αυτό θα κληθεί να πράξει τη νέα σεζόν ο Αλεξέι Σπιλέφσκι και οι ποδοσφαιριστές του. Ο Λευκορώσος προπονητής έχει εντοπίσει πού χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του και ήδη έχουν γίνει κάποιες απαραίτητες προσθήκες. Έπεται και συνέχεια, αφού ο Άρης θέλει να ενισχυθεί ποιοτικά, αλλά και σε βάθος.

Όσον αφορά τη φιλοσοφία του Σπιλέφσκι, παραμένει η ίδια. Έμφαση στην πίεση για γρήγορη επανάκτηση της μπάλας και αστραπιαίες αντεπιθέσεις.

Όσον αφορά την προετοιμασία στη Λετονία, οι ποδοσφαιριστές χθες είχαν ρεπό. Η ομάδα της Λεμεσού να υπενθυμίσουμε ότι θα παραμείνει στην πόλη Γιούρμαλα της Λετονίας για 3 βδομάδες για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Κατά την παραμονή της στη Λετονία, η ομάδα θα δώσει 2 φιλικά παιχνίδια με ομάδες της χώρας. Στις 10 Ιουλίου, ο Άρης θα αντιμετωπίσει τη FK Μέτα και στις 13 του μήνα τη Rίγα FC II. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 14 Ιουλίου.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης