HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Πάφος FC: Επικεντρωμένη στο ιστορικό παιχνίδι

Πάφος FC: Επικεντρωμένη στο ιστορικό παιχνίδι

Η Πάφος FC ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία και πλέον βρίσκεται στην Κύπρο καθώς έχει επικεντρωθεί στον ιστορικό αγώνα με την Έλφσμποργκ για τον Α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της παφιακής ομάδας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη 11 Ιουλίου στην «Μπόρας Αρίνα» στην πόλη Μπορός της Σουηδίας. Διαιτητής της αναμέτρησης να υπενθυμίσουμε ότι θα είναι ο Ισλανδός Χέλγκι Γιόνασον με βοηθούς τους Γκίλφι Μαρ Σίγκουρντσον και Εγκίλ Γκούντβαρντουρ Γκούντλαουγκσον και τέταρτο τον Βίλγιαλμουρ Θοράρινσον.

Ο προπονητής της Πάφος FC, Χουάν Κάρλος Καρθέδο, είχε την ευκαιρία στην προετοιμασία, αλλά και στα φιλικά παιχνίδια να προετοιμάσει την ομάδα του όσο καλύτερα γίνεται. Η Έλφσμποργκ θα είναι σαφώς σε καλύτερη φυσική κατάσταση από την ομάδα της Πάφου, καθώς το πρωτάθλημα της Σουηδίας είναι στη 14η αγωνιστική.

Ο Καρθέδο γνωρίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να παίξει έξυπνα απέναντι στη σουηδική ομάδα τόσο στο πρώτο παιχνίδι, όσο και στο δεύτερο. Ο Ισπανός προπονητής το πιο πιθανό στα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια να εμπιστευτεί ως επί το πλείστον παίκτες οι οποίοι ήταν και πέρσι στην ομάδα.

Τέλος, η UEFA όρισε και τους διαιτητές της επαναληπτικής αναμέτρησης της Πάφος FC με την Έλφσμποργκ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Ιουλίου στο στάδιο «Άλφα Mέγα». Η διαιτητική ομάδα είναι από το Ισραήλ.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Γκαλ Λέιμποβιτς. Θα έχει ως βοηθούς τους Ομέρ Μπάρμπιρο και Γιόσι Μπαμπαΐοφ. Τέταρτος ο Γκαλ Λέβι.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης