HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΤα κομμάτια του παζλ

Τα κομμάτια του παζλ

Όλα κυλούν βάσει πλάνου στην Ομόνοια μέχρι τώρα

 

Ένα – ένα συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ στην Ομόνοια όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση. Πλέον οι «πράσινοι» έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, καθώς και ενός ακραίου επιθετικού. Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής η ομάδα της Λευκωσίας έχει κάνει πέντε μεταγραφές και όλα κυλούν βάσει του αρχικού πλάνου. Συγκεκριμένα, η Ομόνοια έχει αποκτήσει τους Ματέο Μάριτς (μέσος), Εβάντρο Κόστα (εξτρέμ / μεσοεπιθετικός), καθώς και τους δεξιούς οπισθοφύλακες Άλφα Ντιουνκού και Γιάννη Μασούρα.

Ο προπονητής της ομάδας, Βάλντας Νταμπράουσκας, έχει πλέον στα χέρια του ένα αρκετά αξιόλογο και ποιοτικό έμψυχο δυναμικό για να δουλέψει. Συν τοις άλλοις θα υπάρξει και ενίσχυση με έναν επιτελικό μέσο, που τόσο χρειάζεται το «τριφύλλι», ενώ και η απόκτηση ενός ακόμη ακραίου επιθετικού θα αποτελέσει ακόμη μία επιπλέον επιλογή για τον Λιθουανό προπονητή.

Ο Νταμπράουσκας παρέλαβε ένα αρκετά καλό υλικό στην Ομόνοια. Αυτό δεν σημαίνει ότι το έργο του θα είναι εύκολο όσον αφορά το «χτίσιμο» της ομάδας. Χρειάζεται αρκετή δουλειά για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί όπως τη θέλει ο Λιθουανός.

Οι στόχοι τη νέα σεζόν είναι πρωταγωνιστικοί και θα υπάρχει πίεση σε όλους στην Ομόνοια. Το «τριφύλλι» έχει ως προτεραιότητα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του κυπέλλου, την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αλλά και την είσοδο στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Χθες ο Βάλντας Νταμπράουσκας είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα στο φιλικό παιχνίδι της Ομόνοιας κόντρα στην Κρακοβία. Ο Λιθουανός είχε την ευκαιρία να προβεί στις πρώτες του δοκιμές, αλλά και να αξιολογήσει τους ποδοσφαιριστές του. Ουσιαστικά ήταν ένα ξεμούδιασμα για τους «πράσινους», καθώς η προετοιμασία ακόμη είναι στα αρχικά στάδια. Με την πάροδο του χρόνου, αλλά και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν ο Λιθουανός προπονητής θα μπορέσει να βγάλει περισσότερα συμπεράσματα.

Να θυμίσουμε ότι η Ομόνοια θα δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στις 25 Ιουλίου 2024 με τη νικήτρια του ζευγαριού Τορπέτο Κουταΐσι / Τίρανα για τον Β’ προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης