HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΑπόλλων: Κούρσα με το χρόνο

Απόλλων: Κούρσα με το χρόνο

Η ημέρα έναρξης της προετοιμασίας του Απόλλωνα πλησιάζει και οι προσπάθειες για τη συμπλήρωση του ρόστερ εντείνονται, προκειμένου να περιοριστούν έγκαιρα οι εκκρεμότητες.

Το γενικό «λίφτινγκ» που επιχειρείται στη λεμεσιανή ομάδα δημιουργεί την ανάγκη για πολλές προσθήκες, ούτως ώστε ο Αντριάν Γκούλα να μπορέσει να δουλέψει σωστά από το ξεκίνημα για να θέσει γερές βάσεις ενόψει της νέας περιόδου. Υπενθυμίζουμε ότι μεθαύριο Δευτέρα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, θα ακολουθήσει ένα διήμερο με εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα αρχίσουν οι προπονήσεις. Την ερχόμενη Τετάρτη, η Διοίκηση της εταιρείας θα παρουσιάσει τον Σλοβάκο τεχνικό σε συνέντευξη Τύπου.

Οι «γαλάζιοι» έκλεισαν μέχρι τώρα τέσσερις ποδοσφαιριστές, ενώ άλλος ένας είναι προ των πυλών. Πραξιτέλης Βούρος, Ζουλιέν Σελεστίν και Μπαμπακάρ Ντιόν έκαναν την αρχή, ενώ χθες το απόγευμα ενεργοποιήθηκε η συμφωνία με την Καρταχίνες της Κόστα Ρίκα για την απόκτηση του Κάρλος Μπαρόνα με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήρθε στην Κύπρο και πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Η συμφωνία των δύο ομάδων περιλαμβάνει πρόνοια για δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του Μπαραόνα από τον Απόλλωνα.

Στο νησί μας αναμένεται και ο Τσέχος Γιάρομιλ Ζμέρχαλ, καθώς η Σλόβαν Μπρατισλάβας τον αποχαιρέτισε χθες με άκρως κολακευτικά σχόλια από τον γενικό διευθυντή του συλλόγου. Ο Ιβάν Κμότρικ Τζούνιορ επεσήμανε σε δήλωσή του ότι ο ποδοσφαιριστής προσέφερε πολλά στην ομάδα στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα της. Ανέφερε, επίσης, ότι ήταν ένας παίκτης ο οποίος προσαρμοζόταν με τις ανάγκες της ομάδας και έπαιξε σε αρκετές θέσεις εκτός από τη φυσική του (σ.σ. αριστερός οπισθοφύλακας).

Στο μεταξύ, ο προπονητής του Απόλλωνα σε συνεργασία με τον Μάκη Παπαϊωάννου έχουν… ανοικτή ακρόαση με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές προς τους οποίους κατατέθηκε πρόταση για απαντήσεις. Μετά την επαρκή στελέχωση της άμυνας αμφότεροι δίνουν έμφαση στη μεσαία γραμμή και την επίθεση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάποιες περιπτώσεις είναι προχωρημένες και ανά πάσα στιγμή αναμένονται θετικές εξελίξεις.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης