HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΆρης: Ακόμη πιο... επιθετικός

Άρης: Ακόμη πιο… επιθετικός

Είναι γεγονός πως ο Άρης ο οποίος… γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζεται από το επιθετικό του ποδόσφαιρο. Μια ποδοσφαιρική φιλοσοφία η οποία -προφανώς- ήρθε μαζί με τον Αλεξέι Σπιλέφσκι και η οποία δεν είναι μόνο οπτικά ωραία αλλά και αποδοτική.

Άλλωστε οι ιστορικές επιτυχίες της λεμεσιανής ομάδας τα τελευταία χρόνια αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Για να μπορεί μια τέτοια φιλοσοφία να «ξεδιπλωθεί» στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου χρειάζονται πάρα πολλά. Χρειάζεται προσεγμένη οργάνωση σε όλους τους τομείς της ομάδας (όχι μόνο στους αγωνιστικούς), χρειάζεται άπαντες να γνωρίζουν και να ακολουθούν τη φιλοσοφία αυτή στον καλύτερο δυνατό βαθμό και φυσικά χρειάζεται και το κατάλληλο έμψυχο δυναμικό.

Και ο Άρης τα τελευταία χρόνια δείχνει να πετυχαίνει όλα τα πιο πάνω. Ειδικότερα μάλιστα στο πόσο ποιοτικούς επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές έχει καταφέρει να εντάξει στο ρόστερ του. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες οι Γκομίς, Κακόριν και Σάβο αποτελούσαν τις 3 επιλογές για την κορυφή της επίθεσης των «πρασίνων». Μια τριάδα η οποία θα ήταν υπεραρκετή για οποιαδήποτε ομάδα του πρωταθλήματος.

Ωστόσο ο Άρης δεν έμεινε εκεί, αφού ενέταξε στο δυναμικό του άλλον έναν φορ με ποιότητα και εμπειρία, τον Γκιόργκι Κβιλιτάια και έγινε… ακόμη πιο επιθετικός.

Λοΐζος Μωυσέως


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης