HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΆρης: Συνεχίζει τη σκληρή δουλειά

Άρης: Συνεχίζει τη σκληρή δουλειά

Τη σκληρή του δουλειά, στο πλαίσιο του βασικού του σταδίου προετοιμασίας στη Λετονία, συνεχίζει ο Άρης. Η ομάδα της Λεμεσού έχει ως στόχο της την επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος και γνωρίζει πολύ καλά πως η διαδρομή αυτή θέλει… κόπο!

Σαφώς, πέραν της δουλειάς για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό χρειάζεται και ενίσχυση στην ποιότητα. Άλλο ένα στοιχείο στο οποίο το συγκρότημα του Αλεξέι Σπιλέφσκι «ποντάρει» και στο οποίο έχει μέχρι στιγμής κάνει σημαντικά βήματα.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, μάλιστα, δείχνει ακριβώς αυτό. Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς του πρωταθλήματος και το γεγονός ότι επέλεξε να αφήσει το ΑΠΟΕΛ για την ομάδα της Λεμεσού λέει πολλά.

Ο Γεωργιανός στράικερ αποτέλεσε άλλη μια προσθήκη υψηλής ποιότητας, μετά από αυτήν του Άντερσον Κορέια και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Από κει και πέρα, ο Άρης θα δώσει και σειρά δυνατών φιλικών αγώνων στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Στις 10 Ιουλίου θα αγωνιστεί απέναντι στην Μέττα, στις 13 Ιουλίου απέναντι στη Ρίγα, ενώ σύμφωνα και με την ενημέρωση της Χάντερσφιλντ οι «πράσινοι» -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα αγωνιστούν και απέναντι στην αγγλική ομάδα στις 22 Ιουλίου.

Λοΐζος Μωυσέως


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης