HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚαλοκαίρι χωρίς Τσίκο Μπάνζα δεν... λέει!

Καλοκαίρι χωρίς Τσίκο Μπάνζα δεν… λέει!

Πριν από ένα χρόνο είχαμε ένα μίνι καλοκαιρινό σίριαλ για τη μεταγραφή του Τσίκο Μπάνζα από τη Νέα Σαλαμίνα στην Ανόρθωση. Μετά από αρκετά επεισόδια και αναβολές στην κάθοδο του ποδοσφαιριστή στην Κύπρο η «Κυρία» ανακοίνωσε την μεταγραφή του στις 11 Αυγούστου 2023, σημειώνοντας ότι ο Αγκολέζος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Σήμερα, 1η Ιουλίου, πρωί-πρωί η ΚΟΠ ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενέγραψαν τον ποδοσφαιριστή στη δύναμή τους και… άρχισαν τα όργανα. Τι συμβαίνει, άραγε, με τον Τσίκο; Ερωτώ επειδή οι απόψεις διίστανται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα και σημειώνει: «Ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε τον περασμένο Αύγουστο από την ομάδα μας, ως αποτέλεσμα συμφωνίας μεταγραφής με την Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Η συμφωνία μεταγραφής, προνοούσε όρους που ΤΕΘΗΚΑΝ και ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ μεταξύ και των δύο πλευρών και απαιτείται η τήρηση τους.

Μέχρι και σήμερα δεν εκπληρώθηκαν όλοι οι όροι της συμφωνίας και γι’ αυτό προκύπτουν σημεία που τα χειρίζεται η νομική ομάδα του σωματείου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας διαβεβαιώνει το κοινό της ομάδας μας πως σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεαστούν τα δικαιώματα της ομάδας μας και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να προστατευτεί το σωματείο μας».

Στον αντίποδα η Διοίκηση της Ανόρθωσης διέρρευσε ότι το θέμα είναι τυπικό επειδή η συμφωνία των δύο σωματείων προνοούσε δανεισμό του Τσίκο για τον πρώτο χρόνο.

Παρεμπιπτόντος, ο Τσίκο είναι για πολλοστή φορά αδικαιολόγητος απών για την Ανόρθωση, αφού δεν ήρθε στην Κύπρο για τη σημερινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης